2024.09.08, Vasárnap
Több ezer négyzetméterrel bővült a gyártókapacitása ennek a pécsi üzemnek
Illusztráció / Dernovics Tamás - magyarepitok.hu

Több ezer négyzetméterrel bővült a gyártókapacitása ennek a pécsi üzemnek

mti.hu

2020.03.12. 07:01 - Gyöngyösi Klaudia

A fejlesztések keretében egy 3200 négyzetméteres fémmegmunkáló részleget építettek ki raktárral és kiszolgáló helyiséggel.

Hirdetés

Több mint egymilliárd forintos beruházással bővítette telephelyét és gyártókapacitását a baranyai megyeszékhelyen főként fémmegmunkálással foglalkozó Lemeztechnika Kft.

A vállalat pécsi és hódmezővásárhelyi telephelyein több mint száz embert foglalkoztat és szinte csak exportra gyárt.

A cég a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program keretében (Ginop) csaknem félmilliárd forintos támogatásával új termelőegységet hozott létre Pécsen a Déli Ipari Parkban az utóbbi egy évben.

 

A vállalat saját forrásaiból is bővítette kapacitását

A jelenlegi fejlesztés egy 2017-ben megkezdett beruházás-sorozat állomásaként valósult meg. A modernizálás keretében egy 3200 négyzetméteres fémmegmunkáló üzemet építettek raktárral és kiszolgáló résszel, ezen felül egy automata lézervágógépet és egy szemcseszóró berendezéssel kiegészülő festő gépsort is beszereztek.

A fenti fejlesztéssel egyidejűleg a vállalat saját forrásból létrehozta új 2000 négyzetméteres gyártóüzemét és 560 négyzetméteres szociális és iroda blokkját is a pécsi Déli Ipari Parkban. Ezt követően 2018 végén megkezdődött az épület bővítése a 2500 négyzetméteres festőműhellyel, valamint a szemcseszóró üzemmel és raktárral.

Mi épül?Pécsüzemépítésüzemfejlesztésraktár

Hírlevél

Hirdetés