2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Szállodával lép szintet a Népliget új irodanegyede - FOTÓK
Fotók: WING

Szállodával lép szintet a Népliget új irodanegyede - FOTÓK

magyarepitok.hu

2023.12.14. 14:27 - Szabó Ákos

A Liberty mixed-use projekt, egyszerre ad otthont hotelnek és irodai térnek.

Hirdetés

Az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai hotelmárkája, a TRIBE megnyitja első szállodájának kapuit Budapesten. Az újonnan épült, az ibis márkával közös dual-branded szálloda a Libertyben, a WING többfunkciós projektjében kap helyet - derül ki a cég december 14-i közleményéből.

 

 

A fejlesztésről rendszeresen tájékoztattunk a magyarepitok.hu-n, legtöbb alkalommal a kivitelezők segítségével. A kompőlexum mélyépítési munkáit a HBM Soletanche Bachy Kft., a szerkezetépítést a Swietelsky Magyarország Kft., a befejező generálkivitelezést pedig a Bernecker Zrt. vállalta el. A tervező a DPI design Kft. volt, a projekt műszaki ellenőre a VL Mérnökiroda Kft.

 

 

Az ibis & TRIBE Budapest Stadiumban

  • 332 szállodai szobát (a két márka között egyenlő arányban megosztva),
  • éttermek,
  • konferenciaközpont
  • és fitneszlétesítmények is várják a vendégeket.

 

Félúton a repülőtér és a Belváros között

„Hiszünk abban, hogy a WING és az Accor együttműködésének köszönhetően az új ingatlan nem csupán szálloda lesz, hanem olyan budapesti desztináció, ahol a vendégek vadonatúj vendéglátási élményt tapasztalhatnak meg" – mondta Pauline Oster, az Accor alelnöke.

 

 

„A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés, amelyben a legmagasabb minőségben egy dual-branded szálloda is megvalósult. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Ferencvárosban, a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült.” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

 

 

Galéria

Mi épül?HBM Kft.Swietelsky Magyarország Kft.Bernecker Kft.DPI design Kft.VL Mérnökiroda Kft.szállodaberuházásszállodairodaházNépligetBudapest

Hírlevél

Hirdetés