2024.04.19, Péntek
Bejártuk az M44-est befejező két útépítést - videó

Bejártuk az M44-est befejező két útépítést - videó

magyarepitok.hu

2022.11.17. 08:39 - Hegedűs Gergely

A gyorsforgalmi út legnyugatibb építkezésén még a földmunkák zajlanak, míg a szomszédos szakaszon jóval előrébb tart a fejlesztés.

Hirdetés

Ahogy azt nemrég egy részletes beszámolóban is jeleztük, már a földmű építése zajlik az M44-es gyorsforgalmi út legnyugatibb szakaszán, Kecskemét és Szentkirály között. Az itt létrejövő 32,2 kilométeres utat a Hódút Kft. kivitelezi, a NIF Zrt. beruházásának projektindító eseményét idén márciusban tartották. Az országos jelentőségű közlekedési folyosó kilépüléséről ezúttal videóban számulunk be.

A Magyar Építők videósai ugyanakkor a fenti projekt keleti végéhez csatlakozó Lakitelek-Szentkirály szakaszra is ellátogattak, ahol már jóval előrébb tart a munka - ahogy ez a videó második felében is kiderül. A Szintén a Duna Csoporthoz tartozó Közgép Zrt. 4,6 kilométeren kivitelezi a négysávos utat, ahol már a pályatest építése is folyamatban van.

A szóban forgó két szakasz a befejezését képezi annak a nagyszabású projektsorozatnak, amelyben az M44 autóút több mint száz kilométeren kiépülve négysávos gyorsforgalmi összeköttetést teremt Kecskemét térségénél az M5-ös autópályától Békéscsabáig.

ÚtépítésDuna Aszfalt Zrt.Hódút Kft.Közgép Zrt.Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)M44-esLakitelekSzentkirályKecskemét

Hírlevél

Hirdetés