2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Kesztölc és Tatabánya megközelítése is előre lép ezekben a projektekben

Kesztölc és Tatabánya megközelítése is előre lép ezekben a projektekben

mti, magyarepitok.hu

2023.05.02. 14:30 - Hegedűs Gergely

A Komárom-Esztergom vármegyében elkezdett útfelújításokban a SWIETELSKY Magyarország, a Strabag és Duna Aszfalt is érintett.

Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 5,7 kilométernyi közút felújítását kezdte meg 1,196 milliárd forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével május elején Komárom-Esztergom vármegyében - közölte a társaság az MTI-vel. 

A leghosszabb egybefüggő felújítás Kesztölc két kilométeres bekötő útján valósul meg, amelyet a magyarepitok.hu információi szerint a SWIETELSKY Magyarország Kft. kivitelez. Emellett rendbe hozzák a Tatabánya-Kisbér összekötő út 1,5 kilométeres részét, ugyanezen cég munkája által.

Illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


Bokodon két projekt is megvalósul

Mindezeken túl javítások várhatók a a Tarján-Tata összekötő út 610 méteres szakaszán a Strabag Általános Építő Kft. kivitelezésében. Ugyanakkor a Duna Aszfalt Zrt. is kivitelez két útfelújítást a bokodi lakótelepi úton (913 méter), valamint a Bokod-Kecskéd összekötő úton (715 méter) - mindkettő Bokod belterületén valósul meg.

A beruházások a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósulnak meg. A szakemberek gondoskodnak a burkolat profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, majd a teljes felületen kopóréteget terítenek és új padka épül. Sor kerül a közlekedési táblák cseréjére és új burkolati jelek festésére.

ÚtépítésMagyar Közút Nonprofit Zrt.Duna Aszfalt Zrt.Swietelsky Magyarország Kft.StrabagútfelújításTatabányaKesztölcBokodKisbér

Hírlevél

Hirdetés