2024.03.19, Kedd
Már szavazhatunk, hogy melyik legyen az év irodája
magyarepitok.hu

Már szavazhatunk, hogy melyik legyen az év irodája

magyarepitok.hu

2016.12.20. 11:46 - Antal Zsófia

Lezárult a hetedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny nevezési időszaka, amelynek során újabb rekordok dőltek meg. A kilenc kategóriában összesen 136 nevezés érkezett. Idén a well-being és a munkáltatói márkaépítés kerül fókuszba.

Hirdetés

Rekordszámú nevezés érkezett a szeptemberben indult Az Év Irodája versenyre, hiszen a tavalyi 84 nevezés helyett összesen 136 pályázatot publikáltak. A névadó kategóriában különösen nagy versenyre lehet számítani, ugyanis összesen 64 irodát neveztek be, amelyek a legkülönbözőbb tevékenységeket végző cégeket képviselik vidéken és Budapesten egyaránt.

Az Év Irodája versenyen már természetes, hogy mindenki versenyképes munkahelyet akar teremteni az alkalmazottainak, idén pedig előtérbe került a well-being és a munkáltatói márkaépítés. Egyre fontosabbá válik, hogy a munkatársak otthonosan érezzék magukat az irodai környezetben, hiszen jó hangulatban a munka is eredményesebb lesz, az elégedett munkavállaló pedig jó hatással van a cég hírnevére. Mindemellett idén is nagy szerepe van az irodadizájnnak, az egyedi megjelenésnek és a praktikus megoldásoknak. A belsőépítészek és a tervezők most is kitettek magukért, a képeket végignézve káprázatos irodabelsőkkel és különleges arculatokkal találkozhatunk.

 

Döntse el ön, melyik legyen az év irodája!

December 13-ával elindult a közönségszavazás, hiszen a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. A közönségszavazás után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. A végső sorrend a nevezőktől bekért további pályázati anyagok és a személyes bejárások után alakul ki. A verseny fénypontja pedig a Várkert Bazárban 2017. február 2-án megrendezésre kerülő VII. Díjátadó Gála.

Az idei pályázókat a verseny weboldalán lehet megtekinteni, és ott adhatja le voksát kedvenc irodájára egészen 2017. január 16-ig.

 

A verseny kategóriái 2016-ban a következők:

Gazdaságingatlanfejlesztésnívódíjakirodairoda

Hírlevél

Hirdetés