2024.04.23, Kedd
Kibővített konferenciára várják az ingatlanpiac és az építőipar szereplőit
illusztráció

Kibővített konferenciára várják az ingatlanpiac és az építőipar szereplőit

magyarepitok.hu

2024.03.22. 15:14 - Hegedűs Gergely

Az ingatlanpiac az elmúlt 50 év legjelentősebb átalakulásán megy keresztül, a digitalizálódás a teljes vertikumot érinti. Mutatjuk az esemény legfőbb tudnivalóit és fő irányvonalait!

Hirdetés

Idén május 16-án immár ötödik alkalommal rendezik meg Budapesten a magyar ingatlanpiac innovációs és technológiai eseményét – derül ki Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) közleményéből. A Proptech Innovation NOW Konferencia ezúttal szakít a hagyományokkal: az idei évben először egész napos szakmai programmal várják a proptech mellett az ingatlanpiac, az építőipar, a BIM és a contech területeinek szakértőit, innovátorait és érdeklődőit.

A 300 fősre tervezett esemény egyedülálló találkozási pontként szolgál a szakma jeles képviselői számára – írja a közlemény. Lehetőség nyílik ugyanis az inspirálódásra, a tanulásra, a tudásmegosztásra, az ingatlantechnológiai trendek közös formálására a jelen és a jövő alakítására is.


Le van maradva az építőipar a digitalizációban, de számos szereplő dolgozik rajta

A 2024-es rendezvény egyik újdonsága, hogy a tematika kibővül: az eddigi proptech fókusz mellett külön figyelmet kapnak az építőipar, a BIM és a contech területei.

A beharangozóban felhívják a figyelmet: az ingatlanpiac az elmúlt 50 év legjelentősebb átalakulásán megy keresztül, a digitalizálódás a teljes vertikumot érinti. „Az ingatlanpiaci digitalizáció már nem a jövőben, hanem a mindennapjainkban, a szemünk láttára zajlik” – idézte a közlemény Kalmár Zoltánt, az eseményt ötödik éve szervező Proptech Hungary alapítóját. „Bár mind az építőipar, mind az ingatlanpiac le van maradva más szektorokhoz képes, azt látjuk, hogy sokszor radar alatt, de számos piaci szereplő dolgozik a saját szervezete digitalizálásán. Mi az ő munkájukat szeretnénk elsősorban felszínre hozni és megmutatni, hogy elősegítsük a magyar ingatlanszektor innovációját.”


Fókuszban a gyakorlati megközelítés

A közleményben hangsúlyozzák, a digitális átalakulásban Magyarország jelentős felzárkózási lehetőségekkel rendelkezik. A Proptech Innovation NOW konferencia célja bemutatni azokat a piaci szereplőket, akik már aktívan részt vesznek saját szervezeteik digitalizálásában, és megosztani a sikerük kulcsait.

A konferencia keretein belül a szervezők az ingatlanpiac teljes értékláncára kiterjedően, négy fő szegmens - tervezés, építés, bérbeadás, üzemeltetés - kihívásait és megoldásait helyezik fókuszba. A gyakorlati megközelítés érdekében esettanulmányok, előadások, workshopok és kiállítások során mutatják be a valóságtól a megvalósításig vezető utat, jó gyakorlatokat és tanulságokat.


Az esemény legfőbb tudnivalói

Helyszín:
Budapest Music Center (IX. Budapest, Mátyás u. 8)

Időpont:
2024. május 16., 9:00 – 20:00

Early Bird jegyek:
2024.március 30., 23:59 óráig!

4 szegmens:
tervezés, kivitelezés, bérbeadás, üzemeltetés (property management, facility management)

4 szekcióterem:
esettanulmányok, előadások, workshopok, kiállítás, üzleti találkozók és állófogadás

5 témakör:
Smart building, Szervezeti digitális transzformáció, BIM & Contech, Adat és AI stratégia, ESG

További kedvezmény:
A Magyar Építők a konferencia médiapartnere, így 03.30-ig még az Early Bird jegyekből is jár 10% kedvezmény az első 40 jelentkezőnek. A kedvezmény érvényesítéséhez: be kell írni a VIP10epitok kuponkódot a jegyvásárláskor, vagy ezen a linken kell regisztrálni.

További információ és jegyvásárlás:
a rendezvény hivatalos weboldalán  

AktuáliskonferenciaingatlanfejlesztésBIMÉVOSZproptBuildEXT Kft.Contech

Hírlevél

Hirdetés