2024.09.27, Péntek
Október 9-12. között közelről is megismerheti a MEVA innovatív megoldásait

Október 9-12. között közelről is megismerheti a MEVA innovatív megoldásait

magyarepítok.hu

2024.09.27. 14:40 - Móré Levente

Akció, árubörze és dartsbajnokság is várja a szakembereket Dunakeszin, a MEVA nyílt napján.

Hirdetés

 

 

Ha a legkorszerűbb zsalutechnológiára kíváncsi

Májusban mi is beszámoltunk róla, hogy a MEVA új magyarországi telephelye számos érdekességgel, köztük több innovatív újdonsággal támogatja majd megrendelőit. Most pedig, október 9. és 12 között nyílt napokra várja partnereit a működésének 30 éves évfordulóját ünneplő MEVA Zsalurendszerek Zrt.

A telephely a cég életében európai szinten is jelentős, hiszen nem csupán a magyar, de a nyugat-európai kivitelezésekről is ide kerülhetnek a MEVA találmányaként szabadalmaztatott műanyag zsaluhéjak, amelyek ma Európában a legfenntarthatóbb zsaluzási technológiát jelentik. A tavaszi próbaüzemet követően mára már üzemszerűen működő, regionális logisztikai központként is funkcionáló új telephelyre látogatók tehát megismerkedhetnek a szakmában jelenleg legmodernebbnek számító megoldásokkal is:

a MEVA műanyag zsaluhéjak karbantartásában fontos szerepet játszó mosóberendezéssel és polírozógéppel.

 

Komoly nyeremények, figyelemreméltó akciók

Az érdeklődőket szaktanácsadás mellett őszi akciók, sőt árubörze is várja. Október 9. szerdától péntekig, 10-18-ig, majd október 12. szombaton 9-17-ig tartó nyílt napokon ráadásul dartsbajnokságon is részt vehetnek az érdeklődők, ahol

a győzteseket napi 1-1 hordó sör, a négy nap legeredményesebb versenyzőjét pedig egy iPhone16 várja.

Nem gond, ha valaki esetleg mellédob, hiszen a MEVA kollégái megmutatják majd, hogy a dartstábla mögötti MEVA műanyag zsaluhéjat milyen gyorsan és egyszerűen lehet helyreállítani.

A zsalutechnológiában kiemelkedő vállalat közleményében arra kéri az érkezőket:

„Annak érdekében, hogy minden érdeklődőre kellő időt szánhassunk, kérjük az alábbi linken jelezze tervezett érkezési idejét, de itt tud a dartsbajnokságra is jelentkezni:
REGISZTRÁCIÓ

 

AktuálisMEVA Zsalurendszerek Zrt.versenyzsaluzattelephelynyereményjáték

Hírlevél

Hirdetés