2024.05.30, Csütörtök
Közel 900 otthon szennyvízhálózatát fejleszti Békésben a Híd csoport
panoramio.com

Közel 900 otthon szennyvízhálózatát fejleszti Békésben a Híd csoport

ted.europa.eu

2017.06.29. 10:39 - Antal Zsófia

Mezőhegyes és Méhkerék csatornahálózata és szennyvíztisztítója a KEHOP csaknem 2,5 milliárdos forrásából épül és korszerűsödik.

Hirdetés

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében, a „Délkelet-Magyarországi szennyvíz-elvezetési és -kezelési fejlesztés 3.” című projektben valósul meg Mezőhegyes és Méhkerék települések szennyvízfejlesztése - derül ki a TED-en közzétett értesítőből.

A projektet az A-G HÍD Konzorcium nyerte el, tagjai az A-Híd Építő Zrt., a Híd Építőipari Zrt. és a G-Híd Szolgáltató Zrt. A csaknem 2,46 milliárd forint értékű munka során kiépül a szennyvízcsatorna hálózat 16.870 folyóméternyi vezetékkel és 887 házi bekötéssel.

Emellett sor kerül a meglévő szennyvíztisztító telepek technológiai fejlesztésére, és egy új szennyvíztisztító telep építésére is. Szintén a kivitelezők feladata az engedélyeztetés, valamint a kivitelezési és üzemeltetési tervek elkészítése is.

A nyertes A-G HÍD Konzorcium mellett további három ajánlat érkezett a közbeszerzési eljárás során, az ajánlattevők a Magyar Vakond Út és Építőipari Kft., a Magyar Bau Holding Zrt., valamint az SV KEHOP 2 Konzorcium voltak, utóbbi tagjai a SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. és a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

A-Híd Zrt.A-Híd Zrt.VízgazdálkodásKörnyezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP)szennyvízMezőhegyesMéhkerék

Hírlevél

Hirdetés