2024.03.29, Péntek
Egy év alatt megháromszorozódott az építőipari szakembertalálkozó létszáma
(fotó: szakemberkozosseg.hu)

Egy év alatt megháromszorozódott az építőipari szakembertalálkozó létszáma

magyarepitok.hu

2017.02.28. 10:27 - Hegedűs Gergely

Pénteken másodszor rendez országos találkozót a tavaly nyáron alakult Magyar Építőipari Szakember Közösség.

Hirdetés

Március 3-án, pénteken Budapesten rendezik a II. Országos Építőipari Szakember Találkozót. A szervező Magyar Építőipari Szakember Közösség tájékoztatása szerint az ezer fős szakmai rendezvény célja, hogy fórumot és szakmai fejlődési lehetőséget teremtsen. Az ingyenes rendezvényen szakmai és vállalkozási témájú előadások lesznek, valamint bemutatásra kerül a szervezet 2017-es programja.

A pénteki találkozóra a rendezvény honlapján lehet jelentkezni, a regisztráció reggel 8-kor, a megnyitó 9-kor kezdődik, helyszín a Lurdy Ház.

A konferencián többek közt az ÉVOSZ elnöke, Koji László, a Mapei Kft.-t irányító Markovich Béla és az NGM főosztályvezetője, Bruckner László is előad. A szakmai előadásokon egyebek mellett az építőipari kivitelezőknek indított csoportos felelősségbiztosítási programról, szakemberképzésről, különböző technológiákról és termékekről lesz szó.

A Magyar Építőipari Szakember Közösség a tavaly júniusi első találkozón alakult meg, melyen háromszázan vettek részt, az idei második összejövetelre keddig mintegy 1100 fő jelentkezett. Az összefogás legfontosabb célja, hogy javítsa a szakemberek elismertségét, illetve segítsen kiadásaik csökkentésében és bevételeik növelésében. Több szolgáltatóval is együttműködnek, egyebek mellett telefontarifa-kedvezményt, kedvezményes üzemanyag-vásárlási lehetőséget és online megjelenési lehetőséget biztosítva a tagoknak.

Iparági hírekkonferenciaszakemberképzésMagyar Építőipari Szakember Közösség

Hírlevél

Hirdetés