2024.03.29, Péntek
A digitális megoldásokat helyezi előtérbe a PERI az idei Baumán
képek: PERI Kft.

A digitális megoldásokat helyezi előtérbe a PERI az idei Baumán

magyarepitok.hu

2019.03.27. 09:59 - Antal Zsófia

Az iparág vezető kiállításán a zsalu- és állványrendszereket forgalmazó cég standjánál költséghatékony és biztonságos termékekkel találkozhatunk.

Hirdetés

Számos új zsalu- és állványtechnológiai fejlesztést mutat be a PERI Kft. az iparág vezető nemzetközi kereskedelmi kiállításán, a baumán. Az április 8-14. között Münchenben sorra kerülő rendezvényen a hangsúly az innovációkon, a gyakorlatorientált rendszer-kiegészítéseken, valamint olyan fejlesztéseken lesz, melyek az applikációk és célcsoportok széles körét lefedik.

A cég a digitális megoldásokra, valamint a PERI által kínált széles körű szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt a kiállításon: ezekkel minden felhasználó gazdaságosabban és biztonságosabban alkalmazhatja a zsaluzatokat és állványzatokat.

„A Bauma a jövőben is az iparág vezető kiállítása lesz. Bízunk benne, hogy megmutathatjuk ügyfeleinknek és a látogatóknak, min dolgoztunk az elmúlt három évben" – mondta Alexander Schwörer, a PERI csoport marketingért és értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója. „A PERI termékeit úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink munkáját költséghatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá tegyék. A 2019-es Bauma látogatói első kézből tapasztalhatják meg, hogy legújabb innovációink és szolgáltatásaink, valamint bizonyított rendszereink hozzájárulhatnak egyéni projekt sikereikhez."

 

A 3D betonnyomtatást is bemutatják

A PERI zsalu- és állványrendszer megoldásai mellett átfogó szolgáltatási portfólióval is rendelkezik, s ezt is bemutatja a Baumán. „Tőlünk mindent egy forrásból szerezhet be. A PERI-nél a zsaluzat, az állványzat és a szolgáltatások kéz a kézben járnak, teljes mértékben támogatjuk ügyfeleinket az értékteremtési folyamat során. A szolgáltatások, a digitalizálás és az épületinformációs modellezés (BIM) témái is fontos szerepet játszanak” – tette hozzá Alexander Schwörer.

A PERI a kiállításon előrevetíti az építés jövőjét: a stand látogatói referenciaprojekteken keresztül betekintést nyerhetnek a legújabb 3D betonnyomtatási technológiákba: a PERI 2018 márciusában jelentette be, hogy jelentős részesedést szerzett egy, a 3D-s betonnyomtatási ágazatban működő technológiai vezető cégben. Az élő bemutatókon a látogatók megnézhetik, hogy a jövőben a robotok hogyan biztosítanak majd nagyobb tervezési megbízhatóságot és hatékonyságot az építési területek felmérésében.

 

További információk a PERI-ről

A PERI 2017-ben 1,480 millió eurós forgalmával nemzetközi szinten a zsaluzási és állványrendszerek egyik legnagyobb gyártója és szállítója. A PERI mintegy 8.700 alkalmazottal, 70 leányvállalattal és több mint 140 logisztikai központtal rendelkezik, és ügyfeleit világszerte innovatív rendszerberendezésekkel és átfogó szolgáltatásokkal látja el a zsalu- és állványtechnikai szektorban.

Iparági hírekkülföldkiállításPeri Kft.

Hírlevél

Hirdetés