2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Egy valódi és egy virtuális gyárba is ellátogathatnak az IDEA résztvevői

Egy valódi és egy virtuális gyárba is ellátogathatnak az IDEA résztvevői

magyarepitok.hu

2019.04.21. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

Két előadás között izgalmas programok, egy virtuális tér és az IQ Innovációs Központ is várja a szakembereket.

Hirdetés

Másodjára rendezik meg az év mérnökeseményként ismert IDEA Conference 2019-et Kecskeméten. A konferencia idén is a nemzetközi és a magyar mérnökszakma nagyágyúit szólaltatja meg a vasbeton- és acélszerkezet-tervezés területén. A két napos találkozón az előadások mellett érdekes szakmai programok is várják a vendégeket.

Próbálja ki a Tudás Hexagonját

A KÉSZ Csoport jóvoltából lehetőség nyílik egy innovatív és formabontó installáció tesztelésére. A Tudás Hexagonja egy olyan kreatív virtuális tér, ahol mindenki megmutathatja a tehetségét és felmérheti a tudását. A kreativitás teszteléséhez nem lesz szükség másra, mint lelkesedésre és egy VR- szemüvegre.

Nézzen be a színfalak mögé az Ipari Innovációs Túrán

Hogyan válik egy technológiai ötlet piacképes beruházássá? Hogyan készülnek Magyarország legszebb acélszerkezetei? Az érdeklődők minden kérdésükre választ kaphatnak egy páratlan túra keretein belül. A konferencia résztvevői idén is meglátogathatják az IQ Ipari Innovációs Központot, valamint a KÉSZ acélszerkezet-gyárát.

Gyárlátogatás a kecskeméti HILTI-nél

Az 1989-ben alapított, immáron 30 éves Hilti Szerszám Kft a vésőgyártással indította el a gyár útját. 1997-től kezdték el a fúrók gyártását majd a fejlesztéssel is elkezdtek foglalkozni. Így született a Martin Hilti Innovációs díjat nyert poligon véső 2004-ben. A létesítmény a konferenciának köszönhetően megtekinthető lesz egy szervezett gyárlátogatás alkalmával.

Az IDEA Conference 2019 helyszíne: Kecskemét, Izsáki út 6. - Four Points by Sheraton Kecskemet Hotel & Conference Center

További információkért látogasson el az esemény hivatalos weboldalára: http://ideaconference.hu/

Iparági hírekKÉSZ CsoportIDEA Conference 2019építőipari cégekkonferenciainnováció

Hírlevél

Hirdetés