2024.03.19, Kedd
Nyílt napokon mutatkoznak be a MEVA zsalurendszerei
epitesimegoldasok.hu

Nyílt napokon mutatkoznak be a MEVA zsalurendszerei

magyarepitok.hu

2019.08.16. 08:02 - Almási Krisztina

A vállalat által megrendezett három napos eseményen szaktanácsadás, szakmai előadások és bemutatók is várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Augusztus 29.-31. között egy három napos rendezvény keretében a MEVA Zsalurendszer Zrt. nyílt napokat tart a budapesti Hotel Aquaworld Resortban. A vállalat céljai közt szerepel, hogy ezzel a tavalyi évben először megrendezett kezdeményezéssel hagyományt teremtsenek.

A rendezvényen bemutatják legújabb termékeiket, valamint a szakmai és érdeklődő közönség számára lehetőség nyílik arra, hogy személyesen és közvetlen módon szerezzenek információt a MEVA termékeiről. A bemutató mellett a nyílt napok fontos része a szaktanácsadás is, illetve a vállalat műszaki megoldásokat is kínál a felmerülő kérdésekre.

 

Forrás: MEVA

Az esemény helyszíneként az Aquaworld Resort konferenciaterme és a hotel 900 négyzetméteres parkolója szolgál, ahol a termékeket kiállítják és bemutatják. Ennek keretében interaktív programelemekkel is készülnek az érdeklődők számára. Ezek között szerepel például, hogy a cég által alkalmazott műanyag zsaluhéját a látogatók kalapáccsal megrongálhatják, és a MEVA munkatársa a helyszínen azonnal helyre is állítja azt.

A rendezvény keretében egyetemi tanároknak szóló termékbemutatóval és műszaki megoldásokat felvonultató előadással is találkozhatnak az érdeklődők. A helyszínen a látogatókat sváb hangulatban, bajor virslivel és pereccel várják.

Pillanatkép a tavalyi rendezvényről (Forrás: MEVA)


MEVA: 25 éve a magyar piacon

A MEVA zsalugyártó vállalat 25 éve van jelen Magyarországon, és világszerte 40 telephellyel rendelkezik. A cég központja Németországban, a fekete-erdei Haiterbachban van. Itt találhatók a kutatást, fejlesztést, gyártást végző és a logisztikáért, műszaki feladatokért és az árusításért felelős részlegek.

A MEVA 1970 óta a zsalutechnika élenjáró cége. Sok találmánya és újítása ma már a szakma általánosan használt standard eszközévé vált, úgy mint a moduláris keretes zsalurendszer, a zsalukapocs vagy a zárt keretprofil.

Iparági hírekMEVA Zsalurendszerek Zrt.Budapestzsaluzatrendezvény

Hírlevél

Hirdetés