2024.04.20, Szombat
Business Superbrands díjjal ismerték el az EBH INVEST munkáját
Fotók: magyarbrands.hu

Business Superbrands díjjal ismerték el az EBH INVEST munkáját

magyarepitok.hu

2019.09.30. 09:27 - Almási Krisztina

A vállalat a 2004-es fennállása óta eddig több mint 170 projektben végzett magas szakmai színvonalú munkát.

Hirdetés

Az EB HUNGARY INVEST Kft. az idei évben először részesült Business Superbrands elismerésben, míg a korábbi években, 2017-ben és 2018-ban MagyarBrands Üzleti kategóriában díjazták a céget. 2019-ben a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága immár 15. alkalommal ítélte oda a Superbrands díjakat, és 12. alkalommal osztotta ki a Business Superbrands díjakat.

Az EBH INVEST szakmai kiválóságát jól mutatja az is, hogy a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: magyarbrands.hu)

Az EB HUNGARY INVEST 2004 óta egy sikeresen működő építőipari vállalat, fő profiljába a generálkivitelezés, a műemlékfelújítás és az ingatlanfejlesztés tartozik. A cég a fennállása óta a határokon is átívelve 38 településen összesen 172 megvalósult projektet tudhat maga mögött.

Az idei év projektjei között szerepel például, hogy egy befejezetlen épületből alakítottak ki irodaházat Kőbányán, felújítják a tatabányai, legendás Tulipános Házat, és Budapest belvárosában egy meglévő műemléképületből irodaházat varázsolnak Irányi Palace néven.


A legmagasabb minőséget szimbolizálja a SuperBrands

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

 

A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: magyarbrands.hu)

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a díjazott márkák eddigi sikerességét és hitelességét.

Galéria

Iparági hírekEBH INVEST

Hírlevél

Hirdetés