2024.04.23, Kedd
Lezajlott a végjáték – Ferencváros nyerte a trófeát a hétvégi vízilabda Magyar Kupán
Fotók: Nagy Mihály / magyarepitok.hu

Lezajlott a végjáték – Ferencváros nyerte a trófeát a hétvégi vízilabda Magyar Kupán

magyarepitok.hu

2020.09.28. 17:21 - Gyöngyösi Klaudia

A sporteseményt a West Hungária Bau Kft. szponzorálta.

Hirdetés

Szeptember 26-27-én zajlott a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában a Magyar Kupa vízilabda végjáték: az OSC–Szolnok és FTC–Vasas játszotta a döntő.

Az FTC-Telekom Waterpolo címét megvédve, sorozatban harmadszor, története során huszadik alkalommal nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupát. Varga Zsolt együttese vasárnap a margitszigeti döntőben remek mérkőzésen, nagy csatában, ötméteresekkel diadalmaskodott a Szolnok csapata felett.

Az esemény a West Hungária Bau Kft. (WHB) támogatásávalval jöhetett létre.

 

Több hazai egyesületet is támogat a WHB Csoport

„Fontosnak tartjuk az egészséges életmód népszerűsítését, így régóta nagy figyelmet fordítunk a hazai sport támogatására – nyilatkozta lapunknak Váczi Vivien, a WHB támogatásokért és szponzorációkért felelős szakreferense.

„Támogatottjaink között szerepel egyebek mellett például a Magyar Tenisz Szövetség, a Siófok Kézilabda Club, a Balatonfüred Kézilabda Club, a Győri Atlétikai Club és a KOKO GYM Harcművészeti Club is” – emelt ki néhányat a sok közül Váczi Vivien.

A meccsek előtt a programot mindegyik napon master-derbik színesítették. A döntőre eredetileg augusztus közepén került volna sor, de a pandémia miatt végül szeptember végén tudott megvalósulni.

 

Galéria

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.támogatásBudapestMargitsziget

Hírlevél

Hirdetés