2024.03.29, Péntek
Superbrands díjat nyert el a West Hungária Bau
Fotók: WEST HUNGÁRIA BAU Kft., Főkép: Dernovics Tamás

Superbrands díjat nyert el a West Hungária Bau

magyarepitok.hu, WEST HUNGÁRIA BAU Kft.

2021.09.07. 07:30 - Kolinek Nóra

Története során először nyerte el a Superbrands díjat a West Hungária Bau Kft., ami fővállalkozói és generálkivitelezői munkái nemzetközi színvonalának, valamint a megrendelők elégedettségét középpontba helyező működésének visszaigazolását jelenti. A cégcsoport nevéhez számos meghatározó budapesti és vidéki fejlesztés fűződik.

Hirdetés

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint kilencven országában van jelen. A kiválasztási folyamat mindenütt azonos elveket követ: a részvétel a márkák számára ingyenes, a díjazottakat többlépcsős kutatás során emelik ki, a végső értékelést pedig független szakértőkből álló bizottság végzi el.

A testület döntése során a reputációt, a márkaépítést, a piaci pozíciót és a tradíciót veszi figyelembe. Ebben az évben a West Hungária Bau Kft. (WHB) is elnyerte a Superbrands díjat a Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

Budapest, Főőrségi épület

 

A mérce a megrendelők elégedettsége

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Brands díj után a Superbrands díjat is elnyertük. Az elismerés egész cégcsoportunk valamennyi munkatársának közös sikere.

Az építőiparban betöltött meghatározó pozíciónkat a fővállalkozói és generálkivitelezői munkáink magas színvonalával vívtuk ki, melyben fontos szerepe van partnereinknek is.

Mércénk minden esetben megrendelőink elégedettsége, s a kivitelezések során elsődleges szempontunk ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni, hogy így alkossunk maradandót a jelen és a jövő számára. E szemlélet az alapja eredményeinknek, s nagyon örülünk, hogy ezt most a Superbrands díj odaítélése is visszaigazolta” – hangsúlyozta Paár Attila tulajdonos-ügyvezető.

A WHB Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, piacvezető, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő építőipari vállalkozása, amely biatorbágyi székhelye mellett Győrben és Budapesten is rendelkezik fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

Budapest, Új Királyi Lovarda

 

A referenciák között számos városképet meghatározó épület található

Fejlődésének ívét az általa nemzetközi színvonalon, partnerei megelégedésére elvégzett, az országszerte látható beruházások sora szegélyezi. A WHB erősségét a magas szintű szakmai tudás és tapasztalat mellett annak a szerteágazó – a mélyépítéstől a műemlék épületek felújításán át a profilgyártásig terjedő – szolgáltatási palettának is köszönheti, amelynek tudatos bővítésére sok lépést tett az elmúlt évtizedben.

A cégcsoport kiemelkedő referenciái között számos olyan, a budapesti városképet meghatározó épület és nagyléptékű vidéki fejlesztés található, melyek sorra gyűjtötték be a rangos szakmai elismeréseket és arattak tetszést a nagyközönség körében.

Budapest, Puskás Aréna

 

Közöttük vannak irodaházak, luxusszállodák, egészségügyi intézmények és fürdők mellett ipari csarnokok (így az oroszlányi BorgWarneré), emblematikus sportlétesítmények (például a Puskás Aréna, a Bozsik Stadion és a szegedi Pick Aréna), oktatási intézmények (a győri Széchenyi István Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ingatlanai), valamint ikonikus műemlék épületek (a Várkert Bazár, a Magyar Állami Operaház vagy a Budai Várban a Stöckl-lépcső, a Csikós udvar és a Főőrségi épület) építési és rekonstrukciós munkái is.

 

Galéria

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.Business Superbrands díjSuperbrands díj

Hírlevél

Hirdetés