2024.03.19, Kedd
Megújult honlappal lép szintet a KÉSZ Csoport
KÉSZ Csoport

Megújult honlappal lép szintet a KÉSZ Csoport

KÉSZ Csoport

2023.03.29. 14:00 - Szabó Ákos

Letisztultabb megjelenéssel, új struktúrával, több cégcsoportot érintő információval és tartalommal érhető el március 29-től a KÉSZ Csoport megújult honlapja, a keszgroup.com címen.

Hirdetés

Nemcsak kiemelkedő projekteken végzett építőipari munkán, hanem más rendkívüli kezdeményezésekben is aktív éven van túl a KÉSZ Csoport. Mint közleményükből kiderül, a vállalatcsoport tavaly ünnepelte 40. évfordulóját, amelynek keretében

  • többek között átfogó fenntarthatósági stratégiát hirdetett,
  • kiadott egy saját mesekönyvet,
  • valamint egy, a cégcsoport négy évtizedét összefoglaló kiadványt,
  • sőt még egy sikeres kampányt is lebonyolított, amelynek során a fiataloknak az online térben kellett megépíteniük a jövő fenntartható építményeit.

 

Kívül-belül megújult

A tavalyi mozgalmas évet folytatva pedig idén egyedi dizájnt, letisztultabb megjelenést és egy teljesen új struktúrát kapott a KÉSZ Csoport keszgroup.com címen elérhető új honlapja - írják.

A nyitóoldalon rendhagyó módon a vállalatcsoport 40. születésnapjára készült image videója fogadja a látogatókat, amit az alapító-vezérigazgatói köszöntő követ, de a vállalatcsoport tevékenységei, hírei és aktualitásai mellett látványos térképen elevenedik meg a vállalat nemzetközi jelenléte és a KÉSZ Csoport fontosabb eredményei is elérhetőek.

A grafikai megújulás mellett a honlap új tartalmi elemekkel is gyarapodott: a leírások frissítésének és a funkciók kibővítésének köszönhetően részletesebben lehet tájékozódni a vállalatcsoport történetéről, referenciáiról és elismeréseiről, illetve a fenntarthatósági, oktatási és szponzorációs tevékenységeiről is.

Mindemellett továbbra is külön aloldalként érhető el a vállalatcsoport karrieroldala, ahol az aktuális nyitott pozíciókról lehet tájékozódni.

 

Célkeresztben a fiatalok

„A KÉSZ Csoport korábbi weboldala már közel 5 éve nem esett át nagyobb ráncfelvarráson, ezért szükséges volt a változás. A 40. jubileumi évfordulónkat követő megújulásunk első lépéseként egy olyan grafikailag és tartalmilag is megújult honlapot hoztunk létre, amely ugyan hű az alapértékeinkhez, de teljes mértékben tükrözi a négy évtizedes fejlődésünket. A több, mint 9 hónapnyi tervezés és munka során létrejött weboldalon a korábbinál jóval hangsúlyosabb szerepet kapott a tevékenységeink, illetve a referenciáink bemutatása. Mivel cégcsoportként működünk, illetve az építőiparon kívül számos más iparágban tevékenykedünk, sokszor nehéz átlátni egy érdeklődő kívülállónak, de akár egy új munkatársnak is, hogy mennyi mindennel is foglalkozunk. Fontosnak tartottuk, hogy az általános leírások mellett ezt is részletesen bemutassuk a weboldalra látogatóknak.

Nem utolsó sorban a KÉSZ Csoport kiemelt célja a fiatalabb korosztály megszólítása, ezért is szerettük volna minél látványosabb formában bemutatni a tevékenységi köreinket, működésünket, fenntarthatósági törekvéseinket és oktatási tevékenységünket. Szeretnénk, ha az építőiparra egyre többen tekintenének vonzó karrierlehetőségként”

– mondta el Nagy Tímea, a KÉSZ Csoport marketingkommunikációs vezetője.

A KÉSZ Csoport megújult honlapja itt érhető el: keszgroup.com.

Iparági hírekKÉSZ Csoport

Hírlevél

Hirdetés