2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

A Duna Bonumtól érkezett segítség teszi hatékonyabbá a tiszakécskei mentősök munkáját
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

A Duna Bonumtól érkezett segítség teszi hatékonyabbá a tiszakécskei mentősök munkáját

magyarepitok.hu

2023.12.08. 14:03 - Hegedűs Gergely

A Szíjj László tulajdonában levő alapítvány által adományozott készülékek szállítás közben is folyamatosan biztosítják a beteg állapotának nyomon követését.

Hirdetés

A Duna Bonum Alapítvány úgynevezett betegőrző készülékek beszerzésével támogatta a Országos Mentőszolgálat tiszakécskei mentőállomását. A december 7-én átadott két Edan IM20 típusú készülék egyenként 1 millió forintos értéket képvisel.

Az adományok tiszakécskei átadóján Bács Kiskun vármegye vezető mentős tisztje elmondta, a készülékek folyamatosan monitoringozzák a beteg alap paramétereit a betegszállítás közben is.

„Így lehetővé teszik, hogy a mentősök állandóan kövessék a páciens állapotát. Nagy köszönettel tartozunk az adományozóknak, hogy a készülékekkel segítették a munkánkat”

– fogalmazott Horváth Mihály.

Dr. Ónodi Barna (b) és Horváth Mihály


A Duna Bonum Alapítvány szóvivőjeként Dr. Ónodi Barna elsőként az alapítvány tulajdonosa Szíjj László köszönetét közvetítette a tiszakécskei mentősök áldozatos munkájának elismeréseként. Külön hangsúlyozva a tiszakécskei gyökerű Duna Csoport tulajdonosának lokálpatriotizmusát. „Amikor felvetődött a helyi mentőállomás támogatása, rögtön kérte, hogy vegyük fel a kapcsolatot a vezetőkkel, és mérjük fel, mire van leginkább szükség. A visszajelzések alapján tudtuk meghozni a döntést a támogatásról.”

Hozzátette, a Duna Bonum Alapítvány állandó célkitűzése, hogy egészségügyi, továbbá gyermekvédelemmel és sporttal kapcsolatos tevékenységeket támogasson, és ebbe a stratégiába jól illeszkedik a most átadott adomány is.

Galéria

Iparági hírekDuna Aszfalt Zrt.Duna Bonum Alapítványtársadalmi felelősségvállalásTiszakécske

Hírlevél

Hirdetés