2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Az egész építőiparra jelentős hatást gyakorol ez a cég a kommunikációjával
Országos Építőipari Szakember Találkozó - Fotó: Mapei

Az egész építőiparra jelentős hatást gyakorol ez a cég a kommunikációjával

magyarepitok.hu

2024.02.09. 15:56 - Hegedűs Gergely

Ma már természetes, hogy egy építőanyag gyártó nem csak ajánlatokat, akciókat hirdet, hanem edukatív tartalmakat oszt meg, és társadalmi kérdésekre hívja fel a figyelmet.

Hirdetés

Hét kategóriában nyert szakmai díjat a Mapei Kft. a Marketing Diamond Awards díjátadón – derült ki az építőipari gyártó vállalat közleményéből.

A február 7-i budapesti eredményhirdetésen többek közt díjat nyert

  • a Mapei TV,
  • a Mapei Krónika podcast és vlog,
  • az „Egy csapat, egy cél” employer branding kampány,
  • az Év Szakembere referencia díj,
  • a Hőszigetelés kampány,
  • az Országos Szakember Találkozó,
  • valamint az Építőipari Bizalmi Index.

A közlemény szerint a Marketing Diamond Awards díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította. A díj odaítélése során a szakmai zsűri a marketingmunka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a marketing gyémántokkal, valamint a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.
 

Úttörő szerepet vállaltak ezen a területen

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője a díjakkal kapcsolatban emlékeztett, a szakemberhiány és az építőipari korfa öregedése veszélyezteti az ágazat jövőjét. „Ezért teszünk meg mindent az építőipari szakmák népszerűsítéséért, a vállalkozási és szolgáltatási kultúra fejlesztéséért, az építtetők tudatosságának növeléséért. És ezért különösen örülünk a díjnak, mert erőfeszítéseink elismerése mellett segít felhívni a figyelmet ezek fontosságára” – idézte a közlemény a vezetőt.

Azt is kifejtette, ma már természetes, hogy egy építőanyag gyártó online kommunikál a szakemberekkel, és nem csak ajánlatokat, akciókat hirdet, hanem edukatív tartalmakat oszt meg, továbbá társadalmi kérdésekre hívja fel a figyelmet, mint például a kontárok elleni fellépés.

Mészáros Szilvia, a Mapei PR és kommunikációs osztály vezetője emlékeztetett, amikor elkezdték fejleszteni az online kommunikációt, sokan kételkedtek, nem értették, miért tesznek így, nem hittek a sikerben. „Büszkék vagyunk rá, hogy úttörők voltunk ezen a területen és nagyon hálás vagyok az Marketing Gyémánt díjért, mert megerősíti az elkötelezettségünket” – fogalmazott.

Iparági híreképítőipari gyártókMapei Kft.nívódíjak

Hírlevél

Hirdetés