2024.05.19, Vasárnap

Jövő szerdán nyitja meg kapuit Budapesten a CONSTRUMA. A legnagyobb hazai építőipari-otthonteremtési kiállítás egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is ebben a témában.

Az idei kiállítást számtalan konferencia, szakmai nap, előadás és képzés színesíti, a részletes programok itt olvashatóak.

A rendezvény a honlapja szerint kihagyhatatlan fórum a szakemberek számára, miután a legújabb trendek, a legszélesebb kínálat és leggazdagabb szakmai program várja őket. A Magyar Építész Kamara tagjai a kiállítás megtekintéséért 1 továbbképzési pontot kapnak. A részvételhez előzetes szakmai regisztráció szükséges.

A CONSTRUMA ugyanakkor a végfelhasználók, az építkezni, felújítani vágyó nagyközönség számára is remek lehetőség. A kiállítási csokor ugyanis az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

A 2015-ös CONSTRUMÁN a Terrán a Synus tetőrendszerrel nyert díjat

Az idei CONSTRUMA szakmai napjai 2016. április 6-tól 8-ig tartanak (naponta 10-18 óráig). A nagyközönséget 9-én és 10-én várják (szombat: 10-18, vasárnap: 10-17 óráig).

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Budapest, X. ker., Albertirsai út 10.

A kiállítási csokor 2016-ban az alábbi témacsoportokat foglalja magában:

  • CONSTRUMA (építőipar)
  • RENEO (megújuló energia, épületgépészet)
  • OTTHON Design (lakberendezés, design)
  • CONSTRUMA KERT (kertépítés, kerttervezés)
  • LAKÁSVÁSÁR (használt és új lakóingatlanok)
  • LIGNO NOVUM (faipar, bútoripar) - társrendezvény

(construma.hu)

Galéria

AktuálisépítőiparConstrumakiállítás