2024.03.29, Péntek
Sporttámogatással növeli Gyöngyös megtartó erejét a HE-DO
fotók: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Sporttámogatással növeli Gyöngyös megtartó erejét a HE-DO

magyarepitok.hu

2018.09.03. 17:01 - Antal Zsófia

A cég a helyi kézilabda klubbal, a B. Braunnal és a város vezetésével együtt szándéknyilatkozatot is aláírt az anyagi szponzoráció mellett.

Hirdetés

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi NB I-es kézilabda csapatnak a HE-DO Kft. A három évre szóló szponzori szerződés hivatalos aláírására augusztus 31-én került sor a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban, Gyöngyösön. Az élvonalbeli csapat mostantól legalább három évig HE-DO B. Braun Gyöngyös néven szerepel majd az NBI-es bajnokságban.

Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezetője felidézte, hogy több mint tíz éve támogatják már a csapatot, de korábban sokszor még a mezeken sem kérték a megjelenést. Ez mostantól változik, ezzel párhuzamosan elvárásként mindössze azt fogalmazták meg, hogy a cél egy stabil, középmezőnybeli csapat építése és a gyöngyösi sportutánpótlás biztosítása legyen.

Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke szintén kiemelte, hogy a HE-DO Kft. már eddig is elkötelezett szponzor volt, és az elmúlt időszakban sikerült olyan megállapodásra jutni, ami hosszú távú és stabil együttműködést biztosít. A klub a gyöngyösi sportélet motorja kíván lenni, s azt remélik, hogy ezáltal Gyöngyös sokkal élhetőbb és szerethetőbb várossá válik majd. A klubelnök bízik benne, hogy az egyesület életében egy nagyon szép időszak jön, és az utánpótlás terén is sikeresek lesznek.

 

A korábbi szponzorokkal is folytatódik az együttműködés

A B. Braun 2011 óta névadó szponzor, s az együttműködést folytatják: Bognár József, a cég termelési igazgatója kiemelte, hogy a 90-es évek óta vannak jelen a városban, és azóta is fontosnak tartják, hogy részt vegyenek a gyöngyösi közösség életében. Az egyik legnagyobb cél a fiatalok megtartása, mely közös cél a város vezetésével.

Gyöngyös városa szintén támogatja a csapatot, s az eseményen Hiesz György polgármester a város nevében méltatta a névadó szponzorokat és tevékenységüket. Ő is kiemelte a fiatalok megtartásának fontosságát, valamint azt, hogy milyen büszkék lehetnek a szülők és nagyszülők a sportoló gyerekekre. A gyöngyösi kézilabdasport már 60 éves, s támogatóikkal együtt igazi értékközösséget alkotnak.

A fenti közös értékeket rögzítendő, a két cég, a város vezetése és a kézilabda klub létrehozott egy szándéknyilatkozat is, melyet a pénteki esemény keretében szintén aláírtak. Ezután került sor a férfi NB I 2018/19-es idényét megnyitó HE-DO B. Braun Gyöngyös-Sport36-Komló mérkőzésre.

Galéria

KirakatGyöngyösHE-DOtársadalmi felelősségvállalás

Hírlevél

Hirdetés