2024.03.29, Péntek
A női labdarúgást támogatja Szegeden a KÉSZ
Fotók: KÉSZ Zrt.

A női labdarúgást támogatja Szegeden a KÉSZ

magyarepitok.hu

2020.03.12. 10:43 - Almási Krisztina

Új edzőt és játékosokat igazol az idényben a St. Mihály Szeged-Fitsport NB I-es női labdarúgócsapata. A csapat főszponzora idén januártól a KÉSZ Csoport.

Hirdetés

Az idei évtől a St. Mihály Szeged-Fitsport NB I-es női labdarúgócsapatát a KÉSZ Csoport szponzorálja, ami évi 15 millió forintos támogatást jelent a klubnak. A csapat a szponzorációt a kiemelt női utánpótlás-csapataik versenyeztetésére, fenntartási költségekre és a szegedi felnőtt női labdarúgás legmagasabb szintű versenyeztetésére fordítja majd.

A következő bajnoki idényben új edző, Jenei Péter irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő St. Mihály Szeged-Fitsport-ot. A csapat két új játékost is igazolt: Görög Zsófiát és Nagypál Fatimát, utóbbi játékos magyar válogatott.

Fotó: KÉSZ Zrt.

„Klubunk filozófiája a közösség építése, melyhez közösségi terekre van szükségünk. Ezt azonban ki kell fejlesztenünk, amiben a KÉSZ Csoport kiváló partner számunka. Nagyon büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre és hálásak a KÉSZ Csoport vezetőinek és munkatársainak, hogy segítik munkánkat” – mondta el Bereczky Ibolya, a Szent Mihály Kft. ügyvezető igazgatója.

A Szeged-Tápé labdarúgó pályát 2018-ban vásárolta meg a KÉSZ Csoporttól a sportszervezet, amit 2018 őszétől KÉSZ Arénának neveznek. A sporttelep fejlesztése azóta folyamatos: 2019-ben műfüves borítást kapott a pálya, ezen beruházás bruttó értéke 130 millió forint. A következő lépés pedig az öltözőfelújítás, parkolóépítés és labdafogóháló építése lesz.

 

Fotó: KÉSZ Zrt.

A sporttelep jelenleg százszázalékos kihasználtsággal működik, hétfőtől-péntekig edzések vannak a Szent Mihály női utánpótlás csapatainak, női NBI-es felnőtt csapatnak, az FK 1899 Szeged férfi felnőtt és fiú utánpótlás csapatainak, valamint a Szeged 2011 utánpótlás csapatainak.

KirakatKÉSZ Csoporttársadalmi felelősségvállalás

Hírlevél

Hirdetés