2024.06.22, Szombat
TETÖrténeted: játékra és tetőre fel a Terránnal
Fotó: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

TETÖrténeted: játékra és tetőre fel a Terránnal

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

2023.10.13. 12:30

Megrágta a tetőt az idő vasfoga, és ráférne egy kis megújulás? A Terrán most kreatív játékra hívja mindazokat, akiknél időszerű a tetőcsere. A TETÖrténeted pályázatához nem kell mást tenni, mint hangot adni a régi tetőnek, és egy rövid sztorin, valamint képeken keresztül megmutatni, miért szeretne szebb lenni. A szerencsés pályázó akár 2 millió forint értékben nyerhet a felújításhoz szükséges termékeket.

Jelentős megtakarítást hozhat a rezsiköltségekben, valamint az energiafelhasználásban, ha otthonunkat korszerűsítjük. A tetőfelújítás vagy csere azonban jelentős anyagi megterhelést jelent, ezért a több mint száz éves hazai vezető tetőcserépgyártó játékra hívja mindazokat, akiknél időszerű egy alapos ráncfelvarrás, hogy segítsen szebbé és biztonságosabbá tenni egy szerencsés nyertes otthonának koronáját - derült ki a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

 

 

A TETÖrténeted pályázatához nem kell mást tenni, mint hangot adni a tetőnek: mesélje el ő az élete eddigi történetét, az elemekkel folytatott küzdelmét, a megújulás apropóját.

A rövid sztorikhoz a Terrán fotókat is vár, hogy ne csak hallja, lássa is a főszereplőt. A történetek és a képek versenyre kelnek egymással, a legtöbb szavazatot begyűjtő tető pedig a felújításhoz szükséges termékekkel gazdagodik, akár 2 millió forint értékben.

A pályázattal kapcsolatos további információ megtalálható a tetorteneted.terranteto.hu oldalon. A játék 2023. október 16-án indul.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.tetőfelújításnyereményjátéknapelemes tetőcserép