2024.04.29, Hétfő
Speciális felületkezelés hullámos cserepeken is
Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Speciális felületkezelés hullámos cserepeken is

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

2024.04.16. 10:37

A környezettudatosság ma már alapvető vásárlói igény, akár felújításról, akár építkezésről van szó, de a héjazat megválasztásakor fontos szempont a tetőcserepek súlya, valamint ellenállóképessége is. A Terrán Synus és Renova Plus termékcsaládjai minden kívánalomnak maradéktalanul megfelelnek: nagy végszilárdságú, különleges felületkezelésekkel biztosítják a színvédelmet, valamint a kopásállóságot.

Renova Plus: a Terrán leggazdaságosabb tetőcserepe

A tetőcserép megválasztásakor sok fontos szempontot érdemes mérlegelni, így a környezettudatosságot, a tartósságot, a stílust és a színt, de természetesen az ár-érték arány sem elhanyagolható tényező.

A Terrán Renova Plus termékvonala a legmagasabb minőséget garantálja a legjobb áron.

A Renova Plus klasszikus hullámos tetőcserép, így a legtöbb épülethez tökéletesen passzol. A négyféle – tégla, natúr, sötétbarna és fekete – színben elérhető tetőcserép tömege ideális a tetőfelújításhoz, ráadásul speciális felületkezeléssel kapható.

A ColorSystem eljárás – amely oldószer- és ammóniamentes környezetbarát gyártási technológiával készül – a nagy végszilárdságú Renova Plus cserepeknek a kopásállóság mellett mélyebb tónust, hosszan tartó színvédelmet biztosít.

 

Fotó: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

 

A Terrán legkönnyebb és legnépszerűbb tetőcserepe

A Synus termékcsalád elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, és a Terrán összes felületkezelésével elérhetőek. A Synus a Terrán legnépszerűbb termékvonala, az évente eladott több tízmillió darab cserép legnagyobb hányadát teszi ki.

Közkedveltségét annak köszönheti, hogy szerkezetében tömör, ugyanakkor súlya könnyű, így bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik már meglévő tetőt újítanak fel, és különösen fontos számukra, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új tetőcserepeket.

A Terrán termékei közül a legszélesebb színválasztékban, kilenc árnyalatban érhető el a Synus tetőcserép, így mindenki megtalálja a számára legvonzóbb színt. A széles színválaszték mellett négyféle felületkezelési eljárással kapható a Terrán legkönnyebb termékcsaládja. Az Elegant eljárás jóvoltából a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. Selyemfényű egyedi, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak. A meggypiros és mogyoróbarna cserepek színét a ColorSystem felületkezelés teszi mélyebb tónusúvá. A Synus Mocca, Korall és Carbon cserepei a Resistor prémium kategóriás felületkezelési eljárással finom, sima kidolgozottságúak és ellenállóbbak lesznek.

A ClimaControl pedig a Moon cserepeknél hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően a tetőcserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. A Terrán a Synus és a Renova Plus cserepekre is 50 év garanciát vállal, hogy egy életen át biztonságban tudjuk otthonunkat.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.tetőcserépnapelemes tetőcserépTerrán Synus tetőcserépmegújuló energia