2024.09.14, Szombat
Synus Antracit, szénszürkében látjuk a világot
Fotó: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Synus Antracit, szénszürkében látjuk a világot

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

2024.08.12. 08:00

Elegancia, kiegyensúlyozottság, modernitás. A sötétszürke mélységet és karakterességet kölcsönöz az otthonnak, stílustól függetlenül. A Terrán Synus tetőcserepe hullámos vonalvezetése és széles színpalettája révén a letisztult kortárs és a klasszikusabb irányzatok kedvelőit is magával ragadja. Legújabb árnyalatával, az Antracittal, pedig még tovább bővült a lehetőségek tárháza.

A szürkés tónusok előnyei, hogy a legtöbb trendhez rugalmasan illeszkednek, ráadásul kiemelkedő esztétikai élményt nyújtanak, ha föld- és semleges színekkel párosítjuk őket. Dinamizmust kölcsönöznek az épületnek, igényességet sugároznak.

Emellett gyönyörű keretet adnak a háznak, főként világos színű vakolattal társítva. Ilyenkor érdemes hangsúlyos nyílászárókat vagy redőnyöket választani, hogy a tetővel harmonizálva izgalmas összképet mutassanak.

Jó példa erre egy a Csordás Ágnes által tervezett sárvári lakóház, amelynél a tető, a vakolat, a nyílászárók és az alkalmazott bádogos elemek, valamint a térkő színei tökéletes összhangot alkotnak.

 

Fotó: Csordás Ágnes, MÉRMŰ-TERV 2010 KFT.

 

Az épület a városba bevezető út távoli pontjáról is már jól látható, meghatározó elemeit ennek megfelelően helyezték el, a tetőtér-beépítés miatt az erkélyek és a tetőtéri ablakok szintén domináns jegyekként jelennek meg.

A szakember a teljes konttyal kialakított, nyeregtetővel fedett, a sarokrészen sátortető jelleggel hangsúlyozott forma, a tetőtéri ablakok elhelyezése, valamint a modern épület iránti igény miatt alkalmazott Terrán síkcserepet, a közvetíteni kívánt hangulat okán sötétszürke árnyalatban.

 

 

A hullámos vonalvezetésű Synus a Zenit Maxszal szemben klasszikusabb irányvonalat képvisel, ugyanakkor a legújabb Antracit színben a stílusok figyelemre méltó játékát teszi lehetővé. A termék természetességet sugárzó és hosszabb színvédelmet nyújtó ColorSystem felületkezeléssel érhető el, amelynek köszönhetően a tető valóban az otthon ékévé válik.

A Terrán legkönnyebb tetőcserepe további három szürke árnyalatban – Fekete, Carbon és Moon – kapható, de a különleges kávé és a hagyományosabb narancsos-pirosas tónusok is megtalálhatóak a palettán.

Típustól függően választhatunk a már említett ColorSystem, vagy a kifinomultságot, simaságot, selyemfényt biztosító Elegant, az időjárásnak és a környezeti behatásoknak rendkívül ellenálló felületet kölcsönző Resistor, valamint a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen védő ClimaControl felületkezelések közül. 

Válogasson a Synus tetőcserepek közül kedvezményes, most akár 339 Ft/db áron*!

*A 2024. augusztus 17-ig vagy visszavonásig érvényes akció részleteit megtalálja a Terrán weboldalán.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.Terrán Synus tetőcseréptetőcserépnapelemes tetőcserép