2024.05.03, Péntek

Hirdetés

Üzemlátogatással és egészségügyi szűrőprogramokkal várták a résztvevőket a VAMAV Dolgozói és Családi Napján
Fotók: VAMAV

Üzemlátogatással és egészségügyi szűrőprogramokkal várták a résztvevőket a VAMAV Dolgozói és Családi Napján

magyarepitok.hu

2022.09.30. 17:02 - Kolinek Nóra

A több mint 70 éves múlttal rendelkező, elsősorban vasúti kitérőgyártással foglalkozó vállalat dolgozói és hozzátartozóik tartalmas pihenőnapot tölthettek együtt.

Hirdetés

Dolgozók és családtagok kapcsolódhattak ki a VAMAV Kft. családi napján szeptember 9-én Gyöngyösön. A vasúti kitérők, átszelések, vágánykapcsolatok és egyéb felépítményi szerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozó nagymúltú hazai vállalat rendezvényén számos programot kínáltak a résztvevőknek.

A bátrabbak látványos tűzoltó bemutató keretében próbálhatták ki a porral oltó berendezés működtetését. Volt még VAMAV Aktiviti, élő csocsó bajnokság, a VAMAV Lövész Sport Klub közreműködésével a lövészetet is gyakorolhatták az érdeklődők.

Fotók: VAMAV

A gyerekeket arcfestéssel, ugrálóvárral, trambulinnal és kézműves programokkal várták. A színpadon színvonalas produkciókat mutattak be minden korosztály számára. A tombolán számos értékes nyereményt, köztük elektronikai berendezéseket sorsoltak ki a résztvevők között.

 

A szórakozás mellett az egészség is szerepet kapott. A mentőszolgálat dolgozói az újraélesztést oktatták, emellett szűrőprogramokon mérték fel a dolgozók egészségi állapotát. Hatalmas érdeklődés kísérte a kutyásbemutatót, a jó hangulathoz pedig a közös tánc is hozzájárult.

A VAMAV üzemének látogatása során a dolgozók családtagjai betekintést nyerhettek szeretteik munkájába. A családi napról összefoglaló videó készült, melyet az alábbiakban lehet megtekinteni:

 

Galéria

Kötött pályaVAMAV Kft.vasútfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés