2024.04.17, Szerda
4000 négyzetméteres csarnokot épít Sülysápon a Patina Építő Zrt.

4000 négyzetméteres csarnokot épít Sülysápon a Patina Építő Zrt.

magyarepitok.hu

2016.08.11. 14:05 - Admin

A dabasi magasépítő cég az Alunorm Kft. beruházását kivitelezi, az új üzemben árnyékolástechnikai termékeket gyártanak majd.

Hirdetés

Fejleszti sülysápi telephelyét az STOBAG Alunorm Kft., a cég közel háromszorosára növeli üzemcsarnokát. Az új területen a svájci tulajdonú vállalat jelenlegi részegység összeszerelési tevékenysége fog kiegészülni komplett termék összeszereléssel és raktározással.

A bővítéshez szükséges csarnok a Patina Építő Zrt. kivitelezésében épül meg, alapterülete mintegy 4000 négyzetméter lesz. A kivitelező cégtől a magyarepitok.hu úgy értesült, a projektben a tető már elkészült, a homlokzati nyílászárók elhelyezésre kerültek, jelenleg az oldalfal panelezése zajlik.

„Az új csarnok előregyártott vasbetonpillér vázas szerkezettel készül, szendvicspanel tetővel illetve oldalfal burkolással” – tudtuk meg Lakos Zoltántól a cég vezérigazgatójától. A Patina Építő Zrt. részt vett az Alunorm Kft. négy évvel ezelőtt épült csarnokának sülysápi kivitelezésében is, most azzal azonos minőségű gyártást kivitelez.

(Fotók: Patina Építő Zrt.)

A cég tájékoztatójából kiderült, közel félmilliárd forintos bevételre tesz szert a projektből, ami az idei bevételei egy jelentős hányadát adja. A most futó projekt a kapacitásának mintegy 20 százalékát köti le.

Az 1992-ben alapított Patina Építő Zrt. fő tevékenysége csarnokok, középületek, nagyobb lakóépületek kivitelezése, emellett a cég a Lindab kiemelt kivitelezője és márkakereskedője. A dabasi székhelyű vállalat legutóbbi éves nettó árbevétele a világhálón elérhető adatok szerint 1,09 milliárd forint volt.

Hamarosan beszámolunk a csarnok átadásáról is.

Galéria

Mi épül?építőipari cégekPatina Építő Zrt.Sülysáp

Hírlevél

Hirdetés