2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Új csarnokot és irodaházat avatott a Ritz Kecskeméten
bacsmegye.hu

Új csarnokot és irodaházat avatott a Ritz Kecskeméten

bacsmegye.hu

2016.09.12. 09:40 - Hegedűs Gergely

Az új gyáregységgel 30 százalékos kapacitás növekedést és 1,5-3 millió euró összegű árbevétel-növekedést célzott meg a váltókat gyártó társaság.

Hirdetés

Átadták a kecskeméti A Ritz Mérőtranszformátor Kft. új gyártócsarnokát. A mintegy másfélmilliárd forintos beruházást a váltókat gyártó cég maga finanszírozta, ennek során 7200 négyzetméteres gyártócsarnok, valamint egy 470 négyzetméteres irodaépületet jött létre.

 

Kivárták a hármas jubileumot

A német társaság a vezető gyártók közé tartozik a kis- és középfeszültségű váltók, érintésvédett áram-sínrendszerek és a speciális felhasználású teljesítménytranszformátorok gyártása terén.

A munka már január folyik az új telephelyen, az avatással azért vártak idáig, mert így egyszerre 3 jubileumot ünnepelhetnek: a cég kecskeméti jelenlétének 20 éves, az osztrák cég alapításának 60., a hamburgi anyavállalat alapításának pedig a 70. évfordulóját.

 

Tizenhét év után váltottak saját telephelyre

„Az új gyáregységgel legkevesebb 30 százalékos gyártókapacitás növekedésre, és ezzel együtt 1,5-3 millió euró összegű árbevétel-növekedésre számítunk.” - ismertette Csikó Viktor, a cég műszaki vezetője. „Terveink között szerepel a dolgozói létszám bővítése is a következő üzleti évben, mintegy harminc emberrel.”

A Kecskeméten 1996-ban megjelenő Ritz korábban bérelt csarnokban termelt, majd 2013-ban döntött saját telephely megvásárlása mellett. A Kecskeméten előállított termékei Izlandtól Tasmániáig a világ minden tájára eljutnak.

Galéria

Mi épül?Kecskemétüzemépítés

Hírlevél

Hirdetés