2024.03.29, Péntek
36 ezer négyzetméteres Duna-parti irodaházat épít a Skanska
skanska.hu

36 ezer négyzetméteres Duna-parti irodaházat épít a Skanska

MTI, skanska.hu

2017.02.08. 14:05 - Antal Zsófia

A Mill Park az ingatlanfejlesztő cég A+ kategóriás projektje, mely több mint 20 milliárd forintból valósul meg 2018 második felére.

Hirdetés

Elkezdődött a Mill Park irodaház építése Budapesten. A 65,2 millió eurós (20 milliárd 212 millió forintos) projekt tervezett átadása két lépésben, 2018 második, illetve harmadik negyedévében lesz - közölte az ingatlanfejlesztő Skanska Magyarország Kft. szerdán.

A Duna pesti oldalán, a Soroksári úton felépülő, 36 ezer négyzetméter bruttó kiadható területű irodaházat 4500 négyzetméteres, teljesen összefüggő szintek alkotják majd. A földszintből és 7 irodaszintből álló komplexum alatt 3 szintes mélygarázs terül el, benne 557 parkolóhellyel.

A képre kattintva galéria nyílik! (kép: skanska.hu)

Az irodaház vonzerejét kiváló megközelíthetősége is fokozza: a Petőfi és Rákóczi híd, a H7-es HÉV, illetve az M3-as metróvonal közelségének köszönhetően a belváros és Buda is 15 perc alatt elérhető. A LEED Gold minősítést megcélzó épület tökéletesen kiszolgálja a nagy területű, A+ kategóriás irodákat kereső bérlőket, akik már az irodájuk elhelyezkedésével is a presztízsüket akarják emelni – áll a Skanksa honlapján.

A Skanska Kft. a Skanska Commercial Development Europe (CDE) csoport tagja, a csoport fő tevékenysége irodák és más kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztése. A Skanska CDE a Magyarország, Cseh Köztársaság, Románia és Lengyelország nagyvárosaiban van jelen. A Skanska az elmúlt 26 évben mintegy 178 ezer négyzetméter kereskedelmi célú ingatlant fejlesztett Magyarországon, köztük a Nordic Lightot a 2016-os év legzöldebb projektjévé is választották. A Mill Park a vállalat nyolcadik magyarországi projektje.

A vállalatcsoport három kontinensen, 10 ezer projekten dolgozik, 10 európai országban és az Egyesült Államokban 43 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A stockholmi központú csoport árbevétele 2015-ben 16,39 milliárd euró volt, a működési eredménye 710 millió eurót tett ki.

Galéria

Mi épül?irodairoda

Hírlevél

Hirdetés