2023.12.06, Szerda
Több száz lakó költözhet rövidesen az újbudai Tetris Házba
fotók: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Több száz lakó költözhet rövidesen az újbudai Tetris Házba

magyarepitok.hu

2017.07.20. 12:41 - Antal Zsófia

Az egyszobás garzontól a penthouse-ig terjed a XI. kerületi társasházban létrejövő 267 lakás mérete, a kivitelezést a Hunép végzi.

Hirdetés

Több ütemben megvalósuló beruházásba kezdett 2016 őszén az OTP Ingatlan Zrt. Újbudán. A debreceni Hunép Universal Építőipari Zrt. kivitelezésében a XI. kerületben, a Fehérvári út és a Mezőkövesd út sarkán építik meg a 267 lakást és két üzlethelyiséget magában foglaló Tetris Házat, mely a beruházás első üteme. A Tetris Ház építésének várható befejezése 2018 negyedik negyedéve.

A Tetris Ház látványterve (tetrishaz.hu)
A képre kattintva galéria nyílik!

A tetrishaz.hu-n közzétett leírás szerint az egyedi megjelenésű társasházban hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások lesznek, melyek többsége másfél-kétszobás, 48 és 60 négyzetméter közötti alapterületű, de megtalálhatók köztük az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is. A legfelső emeleten tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A lakások mindegyikéhez erkély vagy loggia tartozik.

A pinceszinten 201 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 42 zárt gépkocsi tároló kap helyet, továbbá 37 udvari parkolóhely is kialakításra kerül. Emellett 158 tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra. A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak, a modern műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs szükség radiátorok és klíma kiépítésére, a lakások egyes helyiségeinek hőmérséklete egyedileg szabályozható lesz.

 

A Tetris Házzal szemközt készül a Budafok kocsiszín új épülete, a Strabag kivitelezésében. (A képre kattintva galéria nyílik!)

Galéria

Hunép Zrt.Mi épül?lakásépítésÚjbuda

Hírlevél

Hirdetés