2024.06.17, Hétfő
Jelentős logisztikai központot épített egy magyar családi vállalkozás
MTI

Jelentős logisztikai központot épített egy magyar családi vállalkozás

MTI, magyarepitok.hu

2017.10.11. 11:55 - Antal Zsófia

A Révész-Nyírlog 9 milliárd forintos beruházásában a keleti országrész legnagyobb logisztikai csarnoka jött létre.

Hirdetés

Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai bázisát, melyet a fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltató Révész Cégcsoport több mint 9 milliárd forintból épített fel Nyíregyházán. A Révész Logisztikai Holding Zrt. tulajdonában lévő Révész-Nyírlog Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által megvalósított beruházást a magyar állam 594 millió forint közvetlen támogatással, valamint adókedvezményekkel segítette.

A fejlesztés révén egy több mint 52 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ jött létre a nyírségi megyeszékhely határában lévő ipari park 14 hektáros területén, raktárcsarnokkal, irodaházzal és kiszolgáló helyiségekkel. A társaság a projektben 85 munkavállaló foglalkoztatását vállalta. A most felépített logisztikai központtal együtt több mint 260 ezer négyzetméter raktárkapacitás áll a cégcsoport rendelkezésére.

A magyar tulajdonú és irányítású cégcsoport ötszáz kamionnal, hatszáz munkavállalóval Magyarország piacvezető logisztikai-szállítmányozó cége, és európai viszonylatban is az első tízbe tartozik - mondta el Székely Zsolt, a holding vezérigazgatója. A szerdai átadáson Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált a beruházáshoz, amelyet 10 hónap alatt valósított meg a magyar tulajdonú családi vállalkozás.

A Révész cégcsoport működését a Révész Logisztikai Holding Zrt. klasszikus pénzügyi holdingként felügyeli, közúti szállítmányozási és árufuvarozási feladatokkal a Révész Trans Kft., a Lerton Trans Kft. és a Révész Automotive Trans Kft. foglalkozik. A csoport logisztikai profiljába a Nyíregyháza Logistic Centrum Kft. és a Révész-Nyírlog Kft. tartozik, a pénzügyi és az egyéb szolgáltatásokért a Révész Autó Kft., a német és román leányvállalat, a Révész GmbH. és a Révész Románia S.R.L, illetve a Révész Logisztikai Holding Zrt. felel.

munkahelyekMi épül?logisztikai központNyíregyháza

Hírlevél

Hirdetés