2024.04.24, Szerda
25 ezer négyzetméterrel bővült a fóti ipari park
WING Zrt.

25 ezer négyzetméterrel bővült a fóti ipari park

magyarepitok.hu

2018.02.15. 13:50 - Szabó Ákos

Százezer négyzetméteresre bővült a számos óriáscég regionális központjának otthont adó East Gate Business Park.

Hirdetés

A magyar ingatlanfejlesztő WING Zrt. beruházásával, a sárospataki Weinberg 93 Építő Kft. kivitelezésében építettek fel 25 ezer négyzetméternyi csarnokot a főváros és Fót határában. A WING fejlesztésében két ütemben alakítottak ki irodai és raktárépületeket az összesen 36 hektár alapterületű East Gate Business Parkban – derül ki a vállalat sajtóközleményéből.

 

A beruházás helyszíne (egbp.hu)

 

Az beruházás első fázisában 14 ezer, a másodikban pedig 11 ezer négyzetméternyi csarnokot adtak át az M3-as és M0-s autópályák csomópontjánál. Az itt található üzleti park már eddig is olyan nagyvállalatok regionális központjainak adott otthont, mint a GE, a Phillip Morris, vagy a Rexel.

 

Munkahelyeket teremtettek

A WING azért döntött az építkezés megvalósítása mellett, mert hiányt láttott a fővárosi ipari ingatlankínálati piacon. A korábban megszokott 20 százalék körüli kihasználatlansági mutatók 3-5 százalékra csökkentek az elmúlt években. Nem is volt nehéz hasznosítani az új ingatlanokat: már az átadás előtt több mint 8 ezer négyzetméternyi területet bérbe adtak.

Noah Steinberg, a magyar ingatlanberuházó elnök-vezérigazgatója kifejtette: A csarnoképületek fejlesztésében a WING-nek közel 20 éves tapasztalata van.

Magyar vállalatként a WING büszke arra, hogy számos területen tud hozzájárulni a hazai versenyképesség növeléséhez. Az általunk fejlesztett irodákkal és székházakkal munkahelyteremtés szempontjából tudtunk jelentős értéket teremteni Magyarország számára

- tette hozzá a vezető.

Wing Zrt.Weinberg '93 Építő Kft.Mi épül?építőipari cégekFótipari parkcsarnoképítésBudapest

Hírlevél

Hirdetés