2024.04.19, Péntek
Új gyáregységet adott át Mezőlakon a WHB
magyarepitok.hu

Új gyáregységet adott át Mezőlakon a WHB

mti.hu

2019.06.27. 14:38 - Gyöngyösi Klaudia

Kétezer négyzetméterrel nőtt az Adient veszprémi gyárának termelési területe.

Hirdetés

Átadták az Adient Mezőlak Kft. új kétezer négyzetéteres üzemcsarnokát, ami a West Hungária Bau Kft. kivitelezésében valósult meg Mezőlakon. A vállalat mintegy 1,3 milliárd forintos beruházással bővíti gyártási kapacitásait a Veszprém megyei településen.

A képre kattintva galéria nyílik.

Nagy András megbízott gyárigazgató az átadó ünnepségen elmondta: a beruházás során kétezer négyzetméteres üzemcsarnokot építettek mintegy 600 négyzetméter alapterületű kiszolgáló helyiségekkel. Emellett az épülethez logisztikai pályaudvart is kialakítottak és a gyáron belüli közlekedési útvonalakat is megújították.

A gyárban készült termékek a világ minden részére eljutnak

A 740 főt foglalkoztató mezőlaki üzemben ülés háttámla- és ülésmagasság állító-, illetve zárszerkezetet, valamint ülésrögzítő rendszereket gyártanak. A termékeket az Európai Unió összes országába, illetve Ausztrália kivételével a világ minden kontinensére szállítják. Eddig három csarnokban mintegy nyolcezer négyzetméter alapterületen folyt a termelés, a beruházással ez most tízezer négyzetméter fölé nőtt.

A gyárigazgató tájékoztatása szerint az új üzemcsarnok 2021-ig elég gyártóterületet és korszerű kiszolgáló területet biztosít a megrendelői igényeknek. Valamint beszédében kiemelte, hogy az épület kialakításnál olyan építészeti megoldásokat alkalmaztak, amelyek lehetőséget nyújtanak a további bővítésre.

Galéria

Mi épül?WEST HUNGÁRIA BAU Kft.üzemépítésüzemfejlesztésVeszprém

Hírlevél

Hirdetés