2024.03.04, Hétfő
Bel-Buda egyik utolsó telkén épült prémiumkategóriás társasház
Fotók: Cordia

Bel-Buda egyik utolsó telkén épült prémiumkategóriás társasház

magyarepitok.hu

2019.07.15. 11:18 - Gyöngyösi Klaudia

A nyolc emeletes épületet mennyezethűtéssel és – fűtéssel is felszerelték.

Hirdetés

Elkészült a Cordia exkluzív bel-budai beruházása, a nyolc emelet magas Kapás 21 társasház. A fejlesztés különlegessége, hogy a Rózsadomb egyik utolsó üres telkén épült fel a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia prémiumkategóriás lakóháza, a környéken pedig gyakorlatilag már nincsenek lakóingatlan-fejlesztésre alkalmas telkek.

A Kapás 21. A 2016 őszén elindult fejlesztésben található 98 lakás iránt közel 30-szoros volt a túljelentkezés. Az otthonok mindegyike – egy kivétellel – gazdára is talált. Az okosotthon-szolgáltatásokkal is felvértezett ingatlanok átadása is folyamatosan zajlik.


A panorámás építményben minden lakás okosotthon

A FBIS Építészműterem által tervezett lakóházban közel 6900 négyzetméteren alakítottak ki otthonokat, az épülethez zöld belső kert is tartozik. A csendes utcában elhelyezkedő ingatlantól néhány perces sétával elérhető a Duna-part, a Millenáris Park, a budai Várnegyed vagy éppen a Margitsziget. A házba belépőket fogadó lobbyt az S39 Hybrid Design stúdió tervezte.

A képre kattintva galéria nyílik!

Mindegyik lakás okosotthon is egyben, a két legfelső emeleten található panorámás teraszokkal körbevett lakásokat pedig mennyezethűtéssel és –fűtéssel szerelték fel, amit külön hőszivattyús rendszer működtet. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha a 7-8. emelet önálló épület lenne, AA energetikai minősítés volna rá érvényes a jelenleg hatályos jogszabályok szerint.

 

Már több díjat is bezsebelt a társasház

„Bel-Buda gyakorlatilag szinte megtelt, a jövőben nemigen várható, hogy más új lakóingatlan-fejlesztések induljanak, így jó döntést hoztak azok, akik ebben a projektben vásároltak új otthont” – fogalmazott Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

A Kapás21 a Portfolio Lakás 2017 Konferencia résztvevői és a portál olvasóinak voksai alapján kiérdemelte a legjobb budai ingatlanfejlesztés díját a 100 lakásosnál kisebb beruházások körében, az Iroda.hu által meghirdetett „Az Év Irodája” versenyen pedig 2018-ban „Az év lakóingatlanfejlesztése” elismerést nyerte el.

Galéria

Mi épül?Budapestlakóépületokostechnológiaépítőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés