2024.03.19, Kedd
60 ezer négyzetméteren épül logisztikai park Budapesten
Illusztráció / Bernát Benjámin magyarepitok.hu

60 ezer négyzetméteren épül logisztikai park Budapesten

realista.hu

2020.07.02. 18:22 - Gyöngyösi Klaudia

A Prologis PARKlife kezdeményezésének részeként az új park számos, az ügyfelek és munkatársaik számára kialakított szolgáltatást és előnyt biztosít majd.

Hirdetés

Új logisztikai parkot fejleszt Budapesten a Prologis – derül ki a realista.hu cikkéből. A vállalat egy 13 hektáros telek megvásárlásával bővíti magyarországi portfólióját a kiemelten keresett budapesti logisztikai ingatlanpiacon.

A Prologis Park új területe az M0-ás fővárosi körgyűrű mentén helyezkedik el, így minden fontos szállítási útvonalhoz kiváló összeköttetést biztosít majd.

Az ügyfelek számára pedig kiemelt előny a park két közvetlen csatlakozási pontja az autópályához. Az új helyszín, amely a Prologis Park Budapest-Sziget II nevet viseli, két modern épület fejlesztését teszi lehetővé, összesen 60 000 négyzetméteren.

 

Számos szolgáltatást biztosít majd a létesítmény

A Prologis PARKlife kezdeményezésének részeként az új park számos, az ügyfelek és munkatársaik számára kialakított szolgáltatást és előnyt biztosít, mint például:

  • a helyszíni műszaki szolgálat,
  • autómegosztó program,
  • valamint zöld területek, amelyek együttesen egy olyan kiemelkedő színvonalú munkahelyi környezetet alkotnak, ahová a munkatársak örömmel járnak dolgozni, és amely hozzájárul a természet megóvásához.
Mi épül?Budapestlogisztikalogisztikai központ

Hírlevél

Hirdetés