2024.03.29, Péntek
Négycsillagos wellness hotel fejlesztése indul el Közép-Magyarországon
Fotó: Polgár Attila/Építészfórum

Négycsillagos wellness hotel fejlesztése indul el Közép-Magyarországon

mti, magyarepitok.hu

2022.02.14. 16:50 - Szabó Ákos

Csaknem hatszázmillió forintos beruházással lép előre két év alatt egy négycsillagos herceghalmi szálloda.

Hirdetés

Jelentős fejlesztés érkezik a Pest és Fejér megye határán fekvő Herceghalomba. A városban a tervek szerint 2023 tavaszára elkészül az Abacus Business&Wellness Hotel bővítése – közölte a hétvégén Kálmán Zsolt, a szálloda tulajdonos-igazgatója.

A mintegy 597 millió forint összköltségű projekt keretében (melyből 289,7 millió forintot a Pénzügyminisztérium pályázatán elnyert összeg finanszíroz)

  • két új, multifunkcionális termet létesítenek,
  • emellett szaunaházból, jacuzziból és szabadtéri fitnessparkból álló, télen-nyáron használható kültéri wellness épül.
  • Valamint minőségi fejlesztéseket végeznek a szobákban is.

Továbbá beépítenek UV fertőtlenítő berendezéseket, felújítják a wellness medencék csempeburkolatát és gépészetét. Felújítják az étterem konyháját, amely hűtőházzal és új eszközparkkal bővül, illetve a hotelben új okostévé-rendszert építenek ki.

Jelentős beruházási elem lesz még a sajtóközlemény szerint a napelemes rendszer, amellyel a hotel éves energiafelhasználásának 15,5 százalékát fedezik majd megújuló energiából.

 

Egy bő évtizede készült el a hotel, most továbbfejlesztik

Az Abacus Business&Wellness Hotelt 2009-ben adták át, a létesítmény Budapesttől 15 perces autóútra, Herceghalmon található. A hotel profilja a rendezvényszervezés, az üzleti turizmus és a wellness. A szállodának 117 standard és superior szobája, és 10 emelt szintű, valamint egy elnöki lakosztálya van.

A hotelhez kapcsolódik az önálló egyedi esemény- és játékterekkel rendelkező Abacus Rendezvényközpont. A hoteltől 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpálya található.

Mi épül?Herceghalomwellnessfürdőszállodaberuházásszállodafelújításszálloda

Hírlevél

Hirdetés