2024.04.24, Szerda
Teljesen megújult Sopron legnagyobb szállodája: újra várja a vendégeket a Fagus Hotel
Fotók: fagushotel.hu

Teljesen megújult Sopron legnagyobb szállodája: újra várja a vendégeket a Fagus Hotel

magyarepitok.hu

2022.08.04. 12:38 - Szabó Ákos

A 144 szobás hotel augusztus első napján nyitotta meg újra kapuit.

Hirdetés

Elkészült Sopron kedvelt szállodája, a Fagus Hotel teljeskörű felújítása, mely az elmúlt 2 évben zajlott le, augusztustól várják az érkezőket. Mint a hotel sajtóközleményéből kiderül, az összesen 144 szobás, a Lövérek szomszédságában fekvő szálloda

  • átalakított szobákkal;
  • új gépészettel;
  • felújított, modern látványvilágú belső terekkel és éttermekkel;
  • illetve wellness- és konferenciarészleggel várja a vendégeket.

 

A Fagus újranyitása tovább növelheti Sopron turisztikai vonzóerejét

Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere gratulált a megújuláshoz, és elmondta: remélik, hogy az újranyitás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy Sopronba látogassanak.

Sáfrány Tamás, a Fagus Hotelt üzemeltető Adventor Hotels ügyvezető igazgatója a megújult komplexum kapcsán elmondta, hogy

nemcsak felújították a hotelt, hanem új szolgáltatásokat is kínálnak az épületben. Ezek közül kiemelkedik a wellnessrészleg, mely élmény-, úszó- és gyermekmedencével várja a szállóvendégeket és a soproniakat.

 

 

A Sopron legnagyobb hoteléhez tartozó szaunarészlegben ötféle szaunaattrakció és egy pihenőtér található. Belsőépítészetileg megújult a 436 négyzetméteres konferenciaterem is, amely új technikát kapott, valamint húsz fővel bővítették az étterem befogadóképességét.

 

 

Hat év szünet után kapta vissza a hotelt Sopron

A Fagus Hotelt eredetileg 2003-ban építették, majd gyorsan népszerű lett a vendégek körében, és a helyiek is gyakran látogatták szaunával rendelkező wellness-részlegét. A szálloda 2016-os bezárását és tulajdonosváltást követően 2020-ban kezdődött meg az épület felújítása.

A szálloda tulajdonosa és működtetője az Adventor Hotels. A szállodaüzemeltető és ingatlanfejlesztő cég portfóliójába tartozik a Fagus Hotel mellett az idén őszre teljesen megújuló bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, valamint a keszthelyi Hotel Sirius, amelynek átadása 2023 nyarán várható.

Mi épül?SopronAdventor Hotelsszállodaberuházásszállodafelújításwellnessfürdő

Hírlevél

Hirdetés