2024.04.27, Szombat

Hirdetés

A KM Építő Kft. új központja a cég fejlődését szimbolizálja
A KM Építő Kft. új telephelye

A KM Építő Kft. új központja a cég fejlődését szimbolizálja

magyarepitok.hu

2023.04.12. 17:46 - Szabó Ákos

A többek között a tavaly átadott miskolci Y-híd projektjéről is ismert építőipari vállalkozás új szigetszentmiklósi központját is fejlesztette egy uniós támogatási programban.

Hirdetés

Önálló üzemcsarnokot és irodaépületet alakított ki Pest vármegyében a KM Építő Kft. - a Szigetszentmiklóson megvalósult projekt ünnepélyes zárórendezvényét közvetlenül a húsvéti ünnep előtt tartották meg. Az építkezésről már korábban is helyszíni riporttal számoltunk be és most is helyszíni képekkel és információkkal jelentkezünk.

 

A fejlődés tette lehetővé a szimbolikus lépést

Azzal, hogy a cég átköltözik új telephelyére, szimbolikus lépést is tesz egyben: eddig bérelt központból működtek, az új helyszín viszont saját tulajdon, mely az uniós Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 164,45 millió forintos támogatásával valósult meg. Miután átadták a mintegy 821 négyzetméteres, többszintes létesítményt, helyszíni beszélgetésre is lehetőséget biztosítottak a sajtó képviselőinek Csonka Tamás ügyvezetővel.

 

Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője

A vezető kifejtette:

mivel a cég dinamikusan fejlődött az elmúlt évek alatt, a vezetőség szükségesnek látta a bővülést, és döntés született a komplexum felépítéséről.

A KM Építő sajtóközleményéből és Csonka Tamás elmondása alapján az is kiderült még: az összetett fejlesztés nem csupán építkezésből állt, a vállalati géppark egy-egy mini- és standard méretű kotrógéppel, valamint szintén egy-egy kotró és kompakt rakodógéppel lett gazdagabb. „Ezek beszerzésével újabb megrendelői igények kielégítésére lettünk képesek, szélesítettük portfóliónkat, miközben növeltük szolgáltatásunk színvonalát” – mutatott rá a beszélgetésen.

Mindemellett a projekt során a KM Építő kialakított egy napelemes rendszert is, ami hosszútávon fenntartható és gazdaságos működést biztosít, a klímatudatosságot és az energiamegtakarítás fontosságát is szem előtt tartva.

 

A céges stratégiát és a munkavállalók soft skilljeit is fejlesztették

 

A KM Építő Kft. új telephelye

A gazdaságfejlesztési program támogatásával hosszútávú jövőképét és szervezeti működését is tudta fejleszteni a KM Építő Kft. Új stratégiai és üzleti terv készült, mivel a beruházásnak köszönhető fejlődés adta lehetőségekkel újra kellett modellezni a céget a piacon.

A dolgozói elégedettség és motiváció növelése érdekében és a belső konfliktusok megoldására pedig a soft skilljeik fejlesztésében segítették munkavállalóikat: asszertív képzést biztosítottak, melyen 6 munkavállaló vett részt. Végül de nem utolsó sorban, az új eszközök beszerzésével növekedett a társaság teljesítménye is, amivel lehetőség nyílt új munkaerőt felvenni további beruházásokra.

Mi épül?KM Építő Kft.Szigetszentmiklósútépítésiroda

Hírlevél

Hirdetés