2024.03.19, Kedd
Borsod-Abaúj Zemplén megyei településen újít fel aszfaltot a HE-DO Kft.
Fotók: HE-DO Kft.

Borsod-Abaúj Zemplén megyei településen újít fel aszfaltot a HE-DO Kft.

HE-DO Kft.

2022.07.04. 14:00 - Kalácska-Nagy Nóra

Közel 800 méteren keresztül végez útfelújítási munkálatokat a HE-DO Kft. Hejőbábán.

Hirdetés

A 3312-es jelű Hejőpapi-Hejőbába-Oszlár összekötő út 5+772-es és 6+512-es kilométerszelvénye között végez burkolatfelújítási munkálatokat a HE-DO Kft. – tette közzé június 23-i cikkében az építőipari vállalat saját weboldalán.

Az útfelújításra a kivitelezési pályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki többek között forgalombiztonsági és utaskényelmi szempontok miatt. Az útépítő cég szakemberei a munkaterületet 2022. május 11-én vették át és azonnal elkezdték a jellemzően repedezett, egyenetlen felületű és kátyúkkal tűzdelt aszfaltút javítását.

Fotók: HE-DO Kft. 

„A biztonságos közlekedést szolgáló ideiglenes forgalomtechnika kiépítése után kollégáim a szegélyek átépítését, padkanyesést és ároktisztítást csiszoló burkolatmarást végeztek a szakaszon. A kezdő munkálatok után kijavítottuk a repedéseket, majd a teljes felületre kötő, kiegyenlítő és kopóréteg került. Jelenleg a kétoldali padka feltöltésén dolgozunk, amit a jelzőtáblák kihelyezése és az útburkolati jelek felfestése követ. A munkát terveink szerint 2022. június végén fejezzük be” – tájékoztatott az összekötő úton végzett munkával kapcsolatban Vidó Zoltán, a HE-DO Kft. főépítésvezetője.

ÚtépítésHE-DOútfelújításHejőbábaMagyar Közút Nonprofit Zrt.

Hírlevél

Hirdetés