2024.04.20, Szombat
Az erős és szép tető most szó szerint igazi kincs
Fotók: Terrán

Az erős és szép tető most szó szerint igazi kincs

Terrán

2021.04.23. 09:00

Az egyre szélsőségesebb időjárás miatt fokozott megpróbáltatásnak van kitéve a háztető, ezért mindenképp javasolt olyan héjazatot választani, ami nemcsak esztétikus, de ellenállóképessége is átlagon felüli. A Terrán megújult tetőcserepei egy életre szóló jó döntést jelentenek, ráadásul a cég tavaszi akciójával páratlan kedvezményeket kínál a tető építéséhez, felújításához.

Nem kell szakmabelinek lenni ahhoz, hogy lássuk, ahogyan a divat terén, úgy a házépítésben is időről időre átalakulnak a népszerű irányzatok. Például míg a 60-80-as években rengeteg Kádár-kocka épült, a 90-es években a mediterrán stílus hódított, addig manapság a megrendelők többsége a letisztultabb skandináv vonalat részesíti előnyben.

Ezzel párhuzamosan a tetőépítés trendjeiben is megfigyelhető a változás:

hosszú ideig a magastető és a hullámos cserép volt a legkedveltebb, az utóbbi években viszont az alacsony hajlásszögű háztetők és a sík cserepek váltak népszerűvé.

Azt viszont már csak az építőiparban dolgozók tudják és tapasztalják igazán, hogy a környezeti változások miatt az alapanyagok kiválasztása során a héjazat strapabírását és időtállóságát is mérlegelni kell.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 100 éves története során mindig is fontosnak tartotta a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljon a szakemberek, valamint a vásárlók visszajelzéseire, ezért nemrég ennek szellemében megújította sík termék portfólióját.

 

Letisztult és ellenálló

A márka eddig is közkedvelt Zenit és Rundo tetőcserepei új szintre léptek, köszönhetően a fejlett gyártástechnológiának, a mérnöki szaktudásnak és a kellő tapasztalatnak. Korszerűbb bordázottság, módosult horonykapcsolat-kialakítás, valamint a márka már jól ismert felületkezelési rendszere: ezek jellemzik a Terrán második generációs síkcserepeit.

A fejlesztések jóvoltából megnőtt a törésszilárdságuk, teherbírásuk, valamint eső- és viharállóságuk is, ami kivitelezői és vásárlói szempontból is fontos,

hiszen egy családi háznál a tetőcserepek vannak a legtöbb megpróbáltatásnak kitéve. Fújhat a szél, tombolhat a vihar, eshet az eső vagy a jég, tűzhet forrón a nap, a Terrán betoncserepei kiállják a próbát, erre pedig 50 év írásos garanciát is vállal a cég.

 

Stílusos tető egyénre szabva

A tetőhéjazat kiválasztása során az ellenállóság mellett természetesen az esztétikum sem elhanyagolható tényező. A cserepek ideális esetben harmonizálnak a ház és a benne lakók stílusával, a Terrán széles kínálatából pedig mindenki megtalálhatja hozzá a legjobban passzoló darabot.

Mind a Rundo, mind a Zenit cserepek formája egyszerű, orrkialakításuk azonban különböző.

Előbbi hódfarkú vágásával nosztalgikus, mégis letisztult külsőt kölcsönöz az ingatlannak. A Terrán Zenit ezzel szemben egyenes vágásával, dinamikusabb megjelenésével szinte mágnesként vonzza a tekinteteket a tetőre, kiemeli a házat a környezetéből.

Színárnyalatok terén a Rundo esetében a hagyományos barnás-vöröses színek ugyanúgy megtalálhatóak a palettán, mint a feketébe és szürkébe hajlók, a Zenitnél a modern stílusnak megfelelően pedig sötétebb árnyalatok közül lehet választani.

 

Kinyílt a Kincsesház kapuja!

A Terrán nemcsak a választásban, de az építkezés és felújítás minden lépésénél igyekszik támogatni vásárlóit, ezért indította el a május 31-ig tartó Kincsesház akcióját.

Ennek keretében mindenki a saját igényei szerint válogathat a kedvező lehetőségekből, hogy kisebb anyagi ráfordítással varázsolhassa komfortosabbá és energiatakarékossá otthonát.

A termékek megvételét igazoló számlák feltöltése után különböző kuponokkal gyűjthetők be a kincsek: a vásárlók 3-30% visszatérítést kaphatnak a tetőfólia, tetőhőszigetelés, kúpalátétek, ereszcsatorna, valamint a vihar- és ereszkapocs árából.

Aki pedig tovább tetőzné a kalandokat,

akár bruttó 1 millió forintig az új tető anyagdíját is visszanyerheti, sőt akár 2 kWp teljesítményű Terrán Generon napelemes tetőcseréppel is gazdagodhat.

(X)

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.tetőcserépnapelemes tetőcserépTerrán Generon