2024.05.20, Hétfő
Keleti kapacitásbővítéssel növelte hatékonyságát a magyar szerkezetépítő cég
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Keleti kapacitásbővítéssel növelte hatékonyságát a magyar szerkezetépítő cég

magyarepitok.hu

2022.10.10. 18:02 - Hegedűs Gergely

A saját zsalupark bővítése növeli a költséghatékonyságot, csökkenti a kockázatokat, és nagymértékben segíti a versenypályázatok készítését is.

Hirdetés

Sikeres pályázatnak köszönhetően fejlesztette kapacitásait a CLC Construct Kft. a kislétai telephelyén. A magyar szerkezetépítő vállalat a Nyírségben található telephelye fejlesztéséhez szükséges forrást a GINOP keretein belül nyerte el.

Lapunk Csendes Zsolt, ügyvezetőn igazgatótól úgy értesült, a projektben a vállalat zsalukészleteinek korszerűsítését, illetve bővítését végezték el.

„A bővülő saját zsaluparkkal cégünk a kiélezett árversenyek során még inkább versenyképesebbé válhat. Ezáltal is igyekszünk megtartani és tovább javítani piaci pozíciónkat” – mutatott rá a vezető.


Különösen a keleti projekteket segíti a fejlesztés

További hozadékként arra is kitért, hogy a saját zsaluanyag kezelésével és organizációjával az egyes projektek pályázati szakaszában pontosabban és kiszámíthatóbban tudják meghatározni az önköltséget. „Emellett a már elnyert projekteken a kibővített saját zsalupark a kivitelezési szakaszban nagyban növeli a költséghatékonyságot, továbbá a saját eszközállomány növelése csökkenti a zsaluzatok bérlete során jelentkező kockázatot” – tette hozzá.

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu


Utóbbi előnyök a kislétai telephely elhelyezkedése miatt különösen igazak a keleti országrészben zajló építési projektek során. A vállalat ugyanis többek közt érintett a Debrecenben létrejövő új BMW-gyár óriásprojektjében is, ahol a lakkozóüzem építésében látja el a szerkezetépítő feladatokat. „Elsősorban itt használjuk az új eszközöket, de természetesen további jelentősebb projektek megvalósítását is segítik majd” – mondta el Csendes Zsolt.

Iparági hírekCLC-Construct Kft.KislétaszerkezetépítészsaluzatpályázatokGINOP

Hírlevél

Hirdetés