2020.11.27, Péntek
Új irodaház épül a budapesti fürdők központi irodáinak
(illusztráció)

Új irodaház épül a budapesti fürdők központi irodáinak

magyarepitok.hu

2016.11.08. 16:36 - Hegedűs Gergely

A Dagály átmeneti bezárása miatt Óbudára költözött a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Hirdetés

A Közbeszerzési Hatóság hirdetménye szerint a Thermo Épgép és az Újlaki Építő kivitelezi a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. számára épülő új irodaházat a III. kerületi Szőlő utcában. A társaság vezetősége és központi irodája azért költözött át a Dagály melletti Népfürdő utcából a III. kerületbe, mert a Dagályt a vizes vb idejére átmenetileg bezárták.

A magyarepitok.hu a cégtől úgy értesült, hogy az átköltözés után nem fért el minden osztály a Szőlő utca 38.-40. szám alatti ingatlanon (ezen osztályoknak átmenetileg irodákat bérelnek), ezért bővítésre lesz szükség. A közbeszerzés hirdetménye szerint a négyszintes új irodaház alapterülete 251 négyzetméter lesz, és a meglévő 464 négyzetméteres irodaház mellé épül fel. A beruházás nettó értéke 223 millió forint.

A budapesti Thermo Épgép Kft. honlapja szerint főleg épületgépész szolgáltatásokkal és komplex épületenergetikai felújításokkal foglalkozik, ám az utóbbi években már építőipari generál kivitelezéseket is vállal. A magyar tulajdonú társaság legutóbbi nettó éves árbevétele 2,65 milliárd forint volt. A szintén fővárosi Újlaki Építő Kft. generálkivitelezéssel foglalkozik, az Óbuda Gruop tagja. Legutóbbi nettó éves árbevétele 3,4 milliárd forint volt.

irodaMi épül?építőipari cégekThermo Épgép Kft.Újlaki Épgép Kft.

Hirdetés

Hírlevél

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés