2024.04.19, Péntek
Több mint száz férőhelyes diáküdülő épül Balatonakarattyán
balatonieletmod.hu

Több mint száz férőhelyes diáküdülő épül Balatonakarattyán

kozbeszerzes.hu

2016.12.01. 09:58 - Antal Zsófia

Dunakeszi tanulói, tanárai és hivatali dolgozói számára készül üdülőház, amelyben a hat apartmanban összesen 60, a kisebb szobákban pedig 50 fő nyaralhat.

Hirdetés

Balatonakarattyán olyan üdülőépületet szeretnének kialakítani, amelyet Dunakeszi tanulói iskolai tábor keretében, valamint a hivatali dolgozók családjukkal tudnak használni időszakosan. A pihenésre alkalmas vegyes, 773 négyzetméteres üdülőház a megrendelő Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. tulajdonát képező 2580 négyzetméteres telekre épül az Aligai utcában.

A üdülőépület kivitelezésére kiírt közbeszerzési pályázaton a budapesti székhelyű TREND Építő Zrt. nyert nettó 340 millió forintos ajánlatával. Feladata diákszállás és hat apartman kialakítása.

A diákszálláson 6 darab 7 férőhelyes szoba épül, szobánként egy fürdőszobával, valamint egy akadálymentesített szoba hozzá közvetlenül kapcsolódó akadálymentesített vizesblokkal. Kialakítanak még egy betegszobát, két tanári szobát és egy közösségi helyiséget is, ami esős idő esetén a tanulók számára alkalmas benti foglalkozásokra.

Az apartmanok közül négy kétszintes lesz, belső lépcsővel, konyhasarokkal, erkéllyel, fürdővel és a tetőtérben négy szobával. Épül még két kisebb, egyszintes apartman is.

Mi épül?építőipari cégekszálláshelyDunakesziBalatonakarattya

Hírlevél

Hirdetés