2024.04.19, Péntek
A Market és az EMEL valósítja meg a Vasas sportközpontjának fejlesztését
sport.folyondar.hu

A Market és az EMEL valósítja meg a Vasas sportközpontjának fejlesztését

ted.europa.eu

2017.08.17. 10:27 - Antal Zsófia

Közel 3 milliárd forintból kap új tornacsarnokot az óbudai centrum, emellett a meglévő épületeken is végeznek felújítási, bővítési munkálatokat.

Hirdetés

A Vasas SC Folyondár utcai sportközpontjának komplex fejlesztésére márciusban kiírt közbeszerzésen közös ajánlattevőként nyert a Market Építő Zrt. és a bajai EMEL Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A Budapest III. kerületében található központ bővítése és részleges korszerűsítése 2,95 milliárd forintból valósulhat meg, a munkára a nyerteseken kívül más cég nem tett ajánlatot.

Az első ütemben egy kétszintes, 2000 négyzetméteres, 200 fős lelátóval rendelkező tornacsarnok jön létre a hozzá kapcsolódó öltözőkkel, előcsarnokkal és kiszolgáló funkciókkal. A második ütemben történik meg a meglévő, 3300 négyzetméteres röplabdacsarnok felújítása és bővítése, valamint a parkolók átépítése. A harmadik ütemben a meglévő fejépület átépítése és bővítése kerül sorra, több mint ötszáz négyzetméteren.

Az eredménytájékoztatóból az is kiderül, hogy a beruházásnak a későbbiekben negyedik és ötödik üteme is lesz, ezekre azonban külön közbeszerzési eljárásban keresik meg a kivitelezőt. A negyedik ütemben a Folyondár köz szélesítésére, az ötödikben pedig támfalépítésre kerül majd sor a Vasas telek határán.

Market Építő Zrt.Mi épül?sportberuházásoksportcsarnokEMEL Kft.Óbuda

Hírlevél

Hirdetés