2024.04.16, Kedd
Jótékony kerékpáros futamot szervez a Szabadics a Kis-Balatonnál
képek: magyarepitok.hu

Jótékony kerékpáros futamot szervez a Szabadics a Kis-Balatonnál

magyarepitok.hu

2017.06.15. 10:37 - Antal Zsófia

Hobbikerékpárosok céges csapatai indulnak a szombaton megrendezésre kerülő Szabadics Ride-on, ahol az értékes nyeremények mellett a nevezési díjakból parasportolókat támogatnak.

Hirdetés

A 20. Mapei Tour de Zalakaros versenyhez kapcsolódóan a Szabadics Zrt. idén először megszervezi a Szabadics Ride - Company Challenge hobbi kerékpáros futamot. A június 17-én, szombaton sorra kerülő megmérettetésen 4-5 fős céges csapatok indulnak. Nem csupán építőipari cégekről van szó, a Mapei és a Szabadics Zrt. mellett ott lesznek például a Hidrofilt Kft., a Konica-Minolta, a Pannoninsel, a Nitrogénművek, a kaposvári Auto-Team és a Zalaerdő versenyzői is, míg Hévíz és Zalakaros városok önkormányzati csapattal indulnak. A nevezés már lezárult, a 31 benevezett csapat a Kis-Balatont fogja körbebiciklizni. A 33 kilométeres távon országúti és túrakerékpárral is indulnak, a verseny profi időméréssel és útvonalbiztosítással zajlik majd.

A verseny hétvégéjén rajtszáma felmutatásával minden induló ingyen mehet be a Gránit Gyógyfürdőbe, és részt vehet az esti fogadáson, melyet a verseny szponzoraival együtt, a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotelben, a Cézár Pincészet borkóstolójával egybekötve tartanak. A Kódguru Kft. vezetése a fogadáson az összes induló között kisorsol egy közel 200 ezer forint értékű CTM kerékpárt.

A győztes versenyzők értékes nyereményekkel is gazdagodnak majd: a Szabadics Challenge – Company Ride fődíja az idén nyáron megnyíló négycsillagos Park Inn by Radisson Zalakaros által felajánlott 10 fős, 2 napos céges rendezvény szervezése szállással és teljeskörű ellátással a nyertes csapat mögött álló cég számára. Szintén a nyertes csapat jutalma a rendezvény sportruházati szponzora, a GESU Bikewear felajánlásával egy teljes szett, a céges arculatra szabott profi nyári kerékpáros mez a teljes csapat számára.

 

A csapatépítés mellett a jótékonyságra is gondoltak

A nevezési díjakból származó bevétel szervezési költségeken felüli részével a Magyar Kerékpáros Szövetség 2017. évi Siketlimpiára és a 2020. évi Paralimpiára készülő parasport válogatott munkáját támogatják, méghozzá a befolyt összegből vásárolt eszközökkel.

Galéria

Szabadics Zrt.Mapei Kft.AktuálisZalakaros

Hírlevél

Hirdetés