2024.04.25, Csütörtök
Új üzletággal bővült a Leier Hungária: megnyitott a Leier FIT-WELL Club
Fotók: magyarepitok.hu

Új üzletággal bővült a Leier Hungária: megnyitott a Leier FIT-WELL Club

magyarepitok.hu

2021.12.20. 07:54 - Kalácska-Nagy Nóra

A Leier új területre lépett, mellyel példát mutat környezetének, partnereinek és kollégáinak az egészséges életmód tudatos terjesztésével.

Hirdetés

A Leier Hungária Kft. az ország egyik legnagyobb építőanyag-ipari gyártója. Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik, a pincétől a padlásig képes otthont építeni vevői számára. Széles skálájú tevékenységi körébe tartozik falazóelemek, díszburkolatok, kémények, zajvédő falak, előregyártott betonelemek gyártása, emellett autókat ad el, valamint bérelhető, kész irodákat és lakásokat is épít, szállodát működtet. Portfóliójuk nemrégiben újabb üzletággal bővült, ugyanis megnyílt Győr legújabb, prémium edzőterme, a Leier FIT-WELL Club.

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

A Leier mindig változó és megújulásra nyitott vállalatként ismeretlen területre lépett a Leier FIT-WELL Club megnyitásával. Az egyik legnagyobb európai fitness franchise jelentkezett a Leier cégcsoport vezetőségénél, hogy szeretne Nyugat-Magyarországon egy fitness clubot nyitni, és ehhez keresi a tökéletes helyszínt. A cégcsoport éppen ekkor bővítette a Leier Autó épületét - igaz más célból -, de majdnem 2000 négyzetméteren tudtak volna helyet biztosítani a fitness clubnak. Az együttműködés időközben megszakadt, viszont az épületet már elkezdték a fitness club igényeire kialakítani, így gyorsan döntött a vállalat:

saját beruházásként folytatja a megkezdett munkát és 6. üzletágként belevág az új szegmensbe.

Több, mint edzőterem

A cégcsoport nagy potenciált látott egy minőségi és nyugati színvonalú fitness club létrehozásában, annak ellenére, hogy ez teljesen új típusú feladatot jelentett számára. Piackutatások és a legjobb partnerek felkeresése előzte meg a nyitást, és a sok munka megtérült. Ezt a club elindulása és az azt övező pozitív fogadtatás, illetve visszajelzések támasztják alá, így a Leier ma már büszke tulajdonosa és üzemeltetője Győr legújabb fitness clubjának.

A Leier célja, hogy márkanevéhez hűen, innovatív szolgáltatást biztosítson ebben a szegmensben is. Szeretnék a következő időszakban ezt az új üzletágat is pozicionálni a köztudatban és az üzleti életben.

Ezenfelül

példát mutatni környezetének, partnereinek és kollégáinak az egészséges életmód tudatos terjesztésével.

A tulajdonos részéről a fitness club kifejezés használata tudatos a konditerem és az edzőterem helyett. A Leier FIT-WELL Club több, mint egy edzőterem, ahol nemcsak fizikálisan tudnak megújulni, kikapcsolódni és felfrissülni a vendégek, hanem mentálisan is. A színvonalas környezetnek és kiszolgálásnak, valamint szolgáltatásoknak köszönhetően minőségi idő eltöltésére alkalmas bázis született.

Ebben egyedi a Leier FIT-WELL Club

A Leier FIT-WELL Club egyedisége abban rejlik, hogy kialakítása során minden olyan tényezőre figyeltek, amely hozzáadhat ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat:

  • nagy, tágas, világos terek,
  • friss levegő,
  • mindig jó illat,
  • kedves és segítőkész személyzet,
  • modern és profi, de mégis könnyen kezelhető géppark,
  • finom italok és ételek a FIT-WELL Lounge-ban,
  • szaunavilág,
  • továbbá számos szolgáltatás, amely a kényelmet szolgálja és ezeknek köszönhetően valóban élmény az edzés.

A fitness központ minden korosztály preferenciáit igyekszik figyelembe venni, ez tükröződik a vendégkörön is; a 14 éves fiataloktól kezdve egészen a nyugdíjasokig minden korosztály képviselteti magát.

A Leier FIT-WELL Club azoknak készült, akik szeretnének egy inspiráló közösséghez tartozni és fontos nekik a minőségi kikapcsolódás a sportolás szeretete mellett.

A tudatos sportolókon kívül azokat is várják a clubba, akik eddig egyáltalán nem látogattak edzőtermet és nem mertek vagy nem akartak ilyen közegben mozogni. A hely célkitűzése a közösségi érzet megteremtése, amelyet rengeteg aktivitással és programmal igyekeznek elérni.

Galéria

AktuálisLeier Hungária Kft.Győrsportedzőközpont

Hírlevél

Hirdetés