2024.03.19, Kedd
A görögországi hotelpiacon terjeszkedik tovább az Indotek Group
Fotó: Google Oscar Hotel Athén

A görögországi hotelpiacon terjeszkedik tovább az Indotek Group

Indotek Group

2022.01.21. 12:00 - Kalácska-Nagy Nóra

Az Oscar Hotel Athén a cégcsoport első görögországi ingatlanakvizíciója, amellyel több mint hatezer négyzetméternyi területtel bővítette nemzetközi ingatlanportfólióját.

Hirdetés

Görögországban vásárolt szállodát az Indotek Group, így Magyarország mellett összesen már 12 országban van jelen az ingatlanpiaci társaság. A jelenleg zárva tartó, háromcsillagos Oscar Hotel Athén több mint hatezer négyzetméteres épületét az Indotek Group azzal a céllal vásárolta meg a görög NBG Banktól, hogy teljes körű felújítást követően hosszú távon üzemeltesse – közölte a befektetéskezelő cégcsoport.

A szálloda kiváló elhelyezkedésű, az athéni pályaudvar közvetlen közelében, az ókori athéni agorától és a belvárostól mindössze néhány kilométerre fekszik.

Az ötemeletes szálloda 124 szobával, kültéri úszómedencével, saját bárral, étteremmel és konferenciateremmel is rendelkezik.

 

A szállodapiac nem ismeretlen terep az Indotek Group számára

Az Oscar Hotel Athén megvásárlásával a cégcsoport az első ingatlantranzakciós ügyletét bonyolította le Görögországban. A vásárlás a társaság – földrajzilag és ingatlantípusokat illetően is a diverzifikációra törekvő – nemzetközi terjeszkedési stratégiájának részként valósult meg, hiszen az Indotek Group a magyarországi ingatlanpiac mellett többek között Közép- és Dél-Európában is folyamatosan keresi a potenciális befektetési célpontokat.

„Az Indotek Group jelenleg 12 ország ingatlanpiacán folytat sikeres befektető és ingatlanfejlesztő tevékenységet. Nemzetközi sikereink, eredményes terjeszkedési stratégiánk több évtizedes ingatlanpiaci tapasztalaton és naprakész szaktudáson alapulnak. A mostani tranzakciónak köszönhetően tovább erősítettük jelenlétünket a délkelet-európai térségben is. Görögországot régóta figyeljük, hiszen élénk turizmusa számos befektetési lehetőséget kínál. Az Indotek Group több hazai szálloda felújítása és sikeres működtetése révén jelentős tapasztalattal rendelkezik a szállodapiacon, amit az Oscar Hotel Athén megújításakor is hasznosítani fogunk"

 – tette hozzá Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketingvezetője.

AktuálisIndotek GroupGörögországszállodaberuházás

Hírlevél

Hirdetés