2024.06.17, Hétfő
Markovich Béla kapta a Gránit Oroszlánt
Mapei

Markovich Béla kapta a Gránit Oroszlánt

magyarepitok.hu, Mapei

2023.11.20. 12:00 - Móré Levente

A Mapei ügyvezetőjét is díjazták a Férfiak Klubjának gáláján.

Hirdetés

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője vehette át idén a Gránit Oroszlán Felelős Üzletember Példakép Díjat. A díjat a Férfiak Klubja alapította. Amelynek missziója megerősíteni a férfi-nő szövetséget és a családokat; megszilárdítják az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

 

 

Példamutató életpályákat ismernek el

A Bedő Imre alapította klub célja “a Gránit Oroszlán Példakép Díjjal, hogy elismerje és kitüntesse azokat az önfeláldozó, példamutató férfiakat, akik hősiességükkel, áldozatos munkájukkal és gondoskodó jellemükkel kiemelkednek a hétköznapok sorából. A díjazottak azok, akik a szeretteikért, családjukért, tágabb közösségükért és nemzetünkért fáradoznak, és tetteikkel mindannyiunk javát szolgálják.”

Fantasztikus rendezvényen, az Eiffel Műhelyház-ban, a Gránit Oroszlán Példakép Díj Gálán vették át a díjazottak az elismerést. Korábbi díjazottakból álló testület döntötte el, hogy a jelöltek közül kik kaphatják meg idén a Gránit Oroszlánt, amelyet öt kategóriában osztottak ki.

 

 

Családi és baráti körben ünnepelhettek

Az egyik legszebb dolog, hogy ugyanebben a kategóriában díjazott lett jó barátom Juhász Attila is, így együtt vehettük át a díjakat. Büszke vagyok rá. Amint Markovich Béla írta:

„Még most is, olvasva a fenti sorokat, éppúgy meghatódom, mint tegnap, a díj átvételekor. Most, hogy e sorokat írom, érzem csak át, hogy ez a díj azzal együtt, hogy nagyon nagy öröm számomra, mekkora felelősséggel jár. De szívesen vállalom továbbra is ezt a felelősséget.”

Az ügyvezetőt a rendezvényre elkísérte szűk családja is. „Örülök, hogy velem voltak, mert – tette hozzá – a díj elnyerésében nekik is nagy szerepük van: nélkülük nem lehetnék az az ember, aki vagyok."

 

 

Galéria

AktuálisMapei Kft.díjátadókelismerésGránit Oroszlán-díjEiffel-csarnok

Hírlevél

Hirdetés