2024.04.17, Szerda
Kiderült, ki lett a Mesterek Mestere 2017-ben
magyarepitok.hu

Kiderült, ki lett a Mesterek Mestere 2017-ben

magyarepitok.hu

2018.02.16. 10:19 - Hegedűs Gergely

A tavalyi évre megosztott győzelmet hirdetett a zsűri az Országos Építőipari Szakember Találkozón.

Hirdetés

Pénteken délelőtt Budapesten a Lurdy Házban megnyitották az Országos Építőipari Szakember Találkozót. A Magyar Építőipari Szakemberek Közösségének éves rendezvényén elsőként az ÉVOSZ-t irányító Koji László beszélt a szakembereket támogató idei pályázatokról, majd a Mesterek Mestere Díjátadó gála következett.

A gálán megosztott győzelmet hirdetettek ki: Deák Sándor és Szabó József holtversenyben nyerte el a Magyarország Mestere 2017 címet.

A zsűri indoklása szerint a szakemberek különleges, eddig sehol nem látott kivitelezési technikáikkal és kreatív megoldásaikkal érdemelték ki az elismerést.

A budapesti Ratskó Bau Kft. szakembere, Deák Sándor burkolóként érte el a sikert, többek közt olyan referenciákkal, mint a  Duna Aréna Örvény medencéjének mozaikburkolása vagy a Rudas Fürdő szaunavilágának mozaikburkolása.

A szintén a Ratskó Bau Kft. burkolójaként dolgozó Szabó József referenciájaként többek között a Rudas wellnes részének mozaikburkolását, a Market Építő Zrt. irodaházát és a Várkert bazárt sorolja fel a Mapei honlapján elérhető pályázati anyag.

A győztesek a Mapei Kft. által felajánlott 100 ezer forintos pénzjutalmat és a Bosch nagyértékű szúrófűrészét vehették át az eredményhirdetésnél. A közönségszavazást a Mesterek Mestere gálán a budapesti Katona Attila nyerte, aki az általa kivitelezett különböző speciális burkolatokkal nevezett a versenyre.

Mapei Kft.Iparági híreképítőipari cégekszakemberképzésRatskó Bau Kft.

Hírlevél

Hirdetés