2024.03.28, Csütörtök
Mire van szüksége a magyar építőipari szakembereknek?
fotó: szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu

Mire van szüksége a magyar építőipari szakembereknek?

magyarepitok.hu

2018.02.05. 16:38 - Hegedűs Gergely

Többek közt cégvezetői képzésre, összefogásból adódó kedvezményekre, csoportos felelősségbiztosításra és ajánlásra a megrendelők felé – az ezeket biztosító közösségnek ugyanis másfél év alatt tízszeresére nőtt a tagsága.

Hirdetés

Február 16-án pénteken Budapesten immár harmadszor kerül megrendezésre a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége éves rendezvénye az Országos Építőipari Szakember Találkozó, melyre ezúttal több mint ezer szakembert várnak.


A képzés és a népszerűsítés a középpontban

A Mapei Kft. által életre hívott rendezvény célja, hogy fórumot és fejlődési lehetőséget teremtsen az építőipari szakemberek számára. Az esemény jellegét  alapvetően a Magyar Építőipari Szakemberek Közösségének céljai határozzák meg, mely azért jött létre, hogy az építőipari vállalkozók körében a szakmai mellett a cégvezetői képességeket is fejlessze. A másik nagy cél a szakmunka és a szakemberek társadalmi elismerésének növelése, valamint a szakma népszerűsítése a fiatalok körében.

A mostani közleményből kiderült, a 2016 nyarán 100 fővel megalakult Magyar Építőipari Szakemberek Közössége immár közel ezer tagot számlál. A szervezet sajtóközleménye szerint a tavalyi év során kétszeresére nőtt a tagság, ezzel immár 947 főnél tart a közösség.
 

A szervezet az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a tagjainak:

  • kedvezményes tankolást és mobilszolgáltatást;
  • csoportos felelősségbiztosítási programot, aminek jelentőségéről ebben a cikkben számoltunk be;
  • online jelenlét biztosítását;
  • a megrendelők felé való ajánlás lehetőséget a tagoknak;
  • szakmai és üzleti képzéseket;
  • utóbbiak közül kiemelkedik az Ideális Mapei Szakember képzés, melyen szakmai és alkalmazástechnikai képzések mellett kommunikációt, értékesítést és cégvezetést is tanulhatnak a mesterek.


A beszerzések is kedvezményessé válnak

„Elégedettek vagyunk a múlt évben elért eredményekkel, de 2018-ban még magasabbra tesszük a lécet” – idézte a közlemény Markovich Bélát, a közösséget életre hívó Mapei Kft. ügyvezetőjét. “Szeretnénk tovább bővíteni a tagjaink számát, emellett több új szolgáltatást vezetünk be.”

A biztosítási szolgáltatás idén több ponton kedvezően megújul, valamint kibővül a tagok által igénybe vehető kedvezmények köre. 2018. második felében kedvezménykártya kerül bevezetésre, ami kedvezményes beszerzési lehetőségeket ad például szerszámokra, munkaruhára.

A február 16-i rendezvényen csatlakozni lehet a Magyar Építőipari Szakemberek Közösségéhez,

az új tagoknak minden szolgáltatás és kedvezmény a helyszínen igénybe vehető. Ugyanakkor itt kerül átadásra a 2017-es Mesterek Mestere díj.

 

Mapei Kft.Iparági hírekkonferenciaszakemberképzésMagyar Építőipari Szakember Közösség

Hírlevél

Hirdetés