2024.04.19, Péntek
Jól halad a közel kétmilliárdos nyíregyházi útfejlesztéssel a Ke-Víz
Fotók: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Jól halad a közel kétmilliárdos nyíregyházi útfejlesztéssel a Ke-Víz

magyarepitok.hu

2018.05.07. 16:37 - Hegedűs Gergely

Augusztus végéig közel 20 kilométeren fejezi be a munkálatokat a helyi mélyépítő cég.

Hirdetés

A márciusban indult nyíregyházi közlekedési projekt hétfői helyszíni bejárásán kiderült, a város 2016-ban nyert hazai forrást közútjai, járdái és kerékpárútjai fejlesztésére. A bruttó 1,882 milliárd forintos beruházást a Ke-Víz 21 Építőipari Zrt. kivitelezi, a munkák egy része már elkészült.

A képre kattintva galéria nyílik


Kovács Ferenc polgármester elmondta, az útfelújítások során a Sóstói út és Szindbádi sétány kivitelezését már befejezték.  A további helyszínek: Rövid, Tó, Bocskai, Család, Damjanich, Templom, Nyár, Meggyes, Körte, Mogyoró és Kosbor utca. Összesen 7336 métert érintenek az útfelújítások.

A korábbi földutat új aszfaltút váltja ezeken a helyszíneken 1393 méter hosszan: Mária, Csiha, Vénusz, Borbála, Magdolna, Krisztina, Anna utca.

Kerékpárút épül a Sóstóhegyi úton a Korányi és a Mogyoró utca között (a körforgalomtól a felüljáróig), kapcsolatot biztosítva a Jósaváros/Korányi kertváros számára.

Megújulnak a járdák és kerékpárutak az alábbi utcákon közel 10 kilométeren: Korányi, Deák, Pazonyi, Városmajor, Csanád, Bocskai, Sarkantyú, Epreskert, Körte, Nagykállói utca.

A hétfői bejáráson a polgármester megerősítette azt a korábbi információt, miszerint augusztus végéig lezárulnak a beruházás munkálatai.

Galéria

Ke-Víz 21 Zrt.Iparági hírekútépítéskerékpárútNyíregyházaútfelújítás

Hírlevél

Hirdetés